Νίκη με αποδοκιμασίες

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0 στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ πετυχαίνοντας τη πρώτη εντός έδρας νίκη του για τη φετινή σεζόν. Ανώτεροι οι πράσινοι από τους κίτρινους στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Σωτήρια επέμβαση του Καρνέζη στις καθυστερήσεις για το Τριφύλλι.


Την πρώτη

εντός έδρας νίκη του για τη φετινή σεζόν έμελλε να κάνει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός επικρατώντας με 1-0 των "κιτρινόμαυρων" χάρη σε ένα υπέροχο γκολ του Τοτσέ.

Έπαιξαν στα τελευταία λεπτά με τη φωτιά οι πράσινοι και χρειάστηκε η σωτήρια επέμβαση του Καρνέζη στο σουτ του Λαγού στις καθυστερήσεις για να πάρει το Τριφύλλι το τρίποντο.

Αποδοκιμασίες στο τέλος για τον Παναθηναϊκό και κυρίως τον Ζεσουάλδο Φερέιρα καθώς το Τριφύλλι δεν καθάρισε νωρίτερα το ματς σε μια ΑΕΚ που δεν μπορούσε να τον απειλήσει.


Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Φαντόπουλος (Πειραιά)

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα, Φουρλάνος (64' Χουχούμης), Σισοκό (70' Σισοκό), Χριστοδουλόπουλος (90+ Μπαρμπαρούσης), Τοτσέ.

ΑΕΚ (Έβαλτ Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Γιάγκο, Κορδέρο, Γκερέιρο (75' Ρίκκα), Λαγός, Φουρτάδο, Φούντας (85' Παπαδημητρίου), Φέτσης (70' Κατίδης), Βλάχος, Κουτρουμπής.

Σκόρερ: 24' Τοτσέ,

Κίτρινες κάρτες: 41' Κοντοές, 47' Φουρλάνος, 59' Βλάχος, 60' Κορδέρο, 68' Φούντας, 83' Σεϊταρίδης, 85' Χουχούμης.

Keywords
Τυχαία Θέματα