Νίκη και ικανοποίηση για Πίνο

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε το 2012 με φιλική νίκη 4-1 επί της Καλλιθέας και ικανοποίηση για την πρώτη εμφάνιση, έστω και φιλική, για τον Πίνο.
Με καλή εμφάνιση από τον Πίνο και όλη την ομάδα, ο Ολυμπιακός νίκησε 4-1

την Καλλιθέα σε φιλικό αγώνα στο Ρέντη.

Στο 19' έγινε το 1-0. Ο Φέισα πέρασε κάθετα στον Μασάντο. Εκείνος έκανε το ένα-δύο με τον Πάντελιτς, πήρε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και με σουτ νίκησε τον Κατσούλη, ανοίγοντας το σκορ. Ένα λεπτό μετά, στο 20', ο Πίνο έκανε ένα καλό σουτ από αριστερά και ο Κατσούλης μπλόκαρε.

Στο 23' ο Ολυμπιακος έφτασε σε δεύτερο γκολ. Ο Πίνο έκανε ωραία αλλαγή παιχνιδιού ξανά από αριστερά προς τα δεξιά, προς τον Φετφατζίδη. Εκείνος έκανε ωραίο κοντρόλ και με ντρίμπλα απέφυγε τον αντίπαλό του πλάσαρε ψύχραιμα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Πίνο είχε ακόμη ένα καλό σουτ στο 31', το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο Κατσούλης.

Στο 40' ο Ντακόλ εκτέλεσε απευθείας φάουλ, με τον Κάρολ να εκτινάσσεται και να διώχνει σε κόρνερ με ωραία προσπάθεια. Το 3-0 ήρθε λίγη ώρα αργότερα. Στο 44' ο Φετφατζίδης πάσαρε ωραία στον Πάντελιτς. Εκείνος με κίνηση-σφραγίδα, την οποία ξέρει καλά, έκανε μία ντρίμπλα και σουτ με το αριστερό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Καλλιθέας, για το 3-0.

Στο 61' ο Τοροσίδης και ο Τζιμπούρ έκαναν ωραία το ένα-δύο από δεξιά, με τον πρώτο να σεντράρει για το κεφάλι του Μήτρογλου και την πορεία της μπάλας να αλλοιώνεται ελάχιστα, αλλά αρκετά για να μην μπορέσει ο Έλληνας στράικερ να την στείλει στα δίχτυα.

Η Καλλιθέα μείωσε το σκορ στο 83' με τον Σιμόν, ο οποίος βγήκε στην κόντρα και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 89' ο Βλαχοδήμος άρχισε μία ακόμη ωραία προσπάθεια. Από αριστερά συνέκλινε και συνδυάστηκε με τον Φουστέρ, ο οποίος πέρασε την μπάλα στον Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός βρήκε πανέμορφα τον Μήτρογλου και εκείνος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-1, σε μία φάση κατά την οποία φάνηκε ξανά η ωραία συνεργασία των δύο σέντερ φορ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάρολ, Χολέβας, Ντιακιτέ, Κοντρέρας, Παπάζογλου, Φέισα, Γκρέκο, Μασάντο, Πίνο, Φετφατζίδης, Πάντελιτς.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Μέγιερι, Μανωλάς, Μοδέστο, Τοροσίδης, Ζαραδούκας, Μανιάτης, Φουστέρ, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Μήτρογλου.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κατσούλης, Φραγκής, Μουστακίδης, Πίκολο, Χριστοφιλέας, Κατσικογιάννης, Σταύρου, Ατματσίδης, Ματσούκας, Ντακόλ, Μαρουκάκης.

Αγωνίστηκαν και οι Μιχελής, Αρβανίτης, Χαροντάκης, Αμπλάι, Καλτσάς, Κολοφώτης, Σιμόν, Θεολόγου, Δημητρίου, Λιόσης, Σεμπέκος, Αφουξενίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα