Νίκη για πολλούς λόγους

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται σήμερα στις 19.00, NS1, στην Κομοτηνή στον εξ αναβολής αγώνα με τον Πανθρακικό για την 27η αγωνιστική, σε ένα παιχνίδι που δεν είχε γίνει λόγω της κακοκαιρίας και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, καθώς ανήκει στην αγωνιστική που υπήρχε η σχετική απαγόρευση από την Πολιτεία.

Ο βασικός λόγος που οι ερυθρόλευκοι «καίγονται» για τη νίκη είναι ότι θα πλησιάσουν ακόμη πιο κοντά στη

μαθηματική κατάκτηση του τίτλου, τον οποίο θα μπορέσουν να πανηγυρίσουν πρόωρα την Κυριακή κόντρα στο Λεβαδειακό. Όμως υπάρχουν και άλλα κίνητρα, προς όλες τις κατευθύνσεις.

Ο Περέιρα ζητάει νίκες έως το τέλος για να έρθει το νταμπλ με καλό θέαμα και να είναι καλές οι τελευταίες εντυπώσεις της φετινής σεζόν. Πολλοί παίκτες καλούνται να δώσουν πειστήρια ενόψει του σχεδιασμού για την επόμενη περίοδο.Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να δώσει κανένα δικαίωμα παραφιλολογίας και παρασκηνίου ότι χαρίστηκε σε κάποια ομάδα από αυτές που έχει να παίξει έως το τέλος της σεζόν και κινδυνεύουν με υποβιβασμό, καθώς αντιμετωπίζει Πανθρακικό, Λεβαδειακό και Πλατανιά που εμπλέκονται στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Περέιρα θα βάλει στην κορυφή της επίθεσης τον Μπενίτες, με τον Χάρα, τον Ντοσεβί και τον Τσόρι στις άλλες θέσεις της επίθεσης. Ο Φορτούνης διεκδικεί θέση στα χαφ από Εντινγκά και Μιλιβόγεβιτς που έχουν τον πρώτο λόγο. Στην άμυνα θα είναι Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μασουακού, Μποτία και Σιόβας. ΄

Εκτός αποστολής είναι ο Κασάμι που παραπονέθηκε για ενοχλήσεις, ο δικαιολογημένα απών Αφελάι, οι ανέτοιμοι Ομάρ, Μήτρογλου, Ντουρμάζ ο εκτός πλάνων Σαντάνα και ο Μανιάτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα