Νεκρός ο οπαδός στην Ισπανία

Νεκρός είναι ο 43χρονος οπαδός της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια,που κατά την διάρκεια συγκρούσεων πριν το ματς με την Ατλέτικο, τον έριξαν στο ποτάμι και υπέστη υποθερμία και καρδιακό επεισόδιο.

Την Κυριακή το πρωί, πριν το παιχνίδι της Ατλέτικο με την Λα Κορούνια, έγιναν σοβαρά επεισόδια στη Μαδρίτη.

Κατά την διάρκεια αυτών, σύμφωνα με μαρτυρίες, οπαδοί των γηπεδούχων έπιασαν αντίπαλο οπαδό και αφού τον ξυλοκόπησαν, τον πέταξαν στο ποτάμι Μανζανάρες.

Μέχρι να ανασυρθεί από εκεί, υπέστη υποθερμεία, ενώ κατά την διάρκειατης μεταφοράς του στο νοσοκομείο υπέστη και καρδιακό επεισόδιο,

με αποτέλεσμα οι πρώτες εξετάσεις που έκανε να δείξουν οτι είναι κλινικά νεκρός... Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε και επίσημα ότι ο οπαδός της Λα Κορούνια είναι νεκρός.

Η ισπανική λίγκα ανακοίνωσε ότι πρότεινε την αναβολή του ματς της Ατλέτικο με την Ντεπορτίβο, όμως η Ομοσπονδία επέμεινε στη διεξαγωγή του.

Mε ανακοίνωσή της η Ατλέτικο Μαδρίτης καταδικάζει τα επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς της και της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια πριν από την έναρξη της μεταξύ τους αναμέτρησης.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τα επεισόδια πριν από την έναρξη του αγώνατης ομάδας με την Λα Κορούνια», αναφέρουν σχετικά σε ανακοίνωσή τους οιπρωταθλητές Ισπανίας και καταλήγουν, λέγοντας ότι «οι αξίες που προωθείτο άθλημα πρέπει να υπερισχύουν από κάθε αντιπαλότητά και μαζί πρέπει να αγωνιστούμε κατά της βίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα