Νέες συλλήψεις στη Σαντορίνη

Τρεις νέες συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της υπόθεσης των τραυματισμών από αυτοσχέδιο βαρελότο στην Οία της Σαντορίνης, κατά τη διάρκεια της Ανάστασης. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν ένας 28χρονος, ένας 24χρονος κι ένας 16χρονος.

Οι αρχές συνέλαβαν, χθες το πρωί, τον 28χρονο σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία για τη συμμετοχή

του στο περιστατικό. Παράλληλα, αναζητούνταν ο 24χρονος και ο 16χρονος, επίσης για εμπλοκή στην υπόθεση, οι οποίοι, αφού παρουσιάστηκαν στο αστυνομικό τμήμα Θήρας συνελήφθησαν. Συνολικά έχουν συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτόφωρου, πέντε άτομα για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Επιπλέον, κατά τη συνεχιζόμενη διερεύνηση πραγματοποιήθηκαν έρευνες, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στις κατοικίες των συλληφθέντων, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- Στην κατοικία του 34χρονου αυτοσχέδιο βαρελότο, 221 τεμάχια τυποποιημένων κροτίδων και τσάντα ώμου.

- Στην κατοικία του 23χρονου τσάντα ώμου που περιείχε στο εσωτερικό της σπίρτα και ένα αναπτήρα, ενώ στην κατοικία του 28χρονου μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Τα παραπάνω κατασχεθέντα, καθώς και τα πειστήρια που βρέθηκαν στο σημείο της έκρηξης θα εξεταστούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα