Νέες πτήσεις της Ryan Air

Η αεροπορική εταιρεία Ryan air, με αφορμή τα 30 χρόνια λειτουργίας της (1985-2015) ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας ένα νέο δρομολόγιο που αναμένεται να προσθέσει από τον ερχόμενο Οκτώβριο στα υπάρχοντα 12 που ιςχύουν μέχρι τώρα για προορισμούς της Ευρώπης.

Πρόκειται για το δρομολόγιο Αθήνα Βερολίνο που

αρχικά θα εκτελείται από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και μέσα στις προοπτικές των υπευθύνων της αεροπορικής εταιρείας είναι το δρομολόγιο αυτό να επεκταθεί και από άλλα αεροδρόμια της χώρας, αρχής γενομένης από την συμπρωτεύουσα. Ουσιαστικά πρόκειται για χειμερινό δρομολόγιο που προσθέτει η Ryan Air.

Και αυτό, καθώς στα νέα Καλοκαιρινά δρομολόγια της αεροπορικής εταιρείας προστέθηκαν άλλες έξι διαδρομές, αυτές της Μπρατισλάβας, των Βρυξελλών, της Βουδαπέστης, της Ρώμης, της Σαντορίνης και της Βαρσοβίας. Την σχετική ανακοίνωση έκανε ο διευθυντής του εμπορικού τμήματος της Ryan Air mr David O' Brien, ο οποίος προανήγγειλε επίσης περισσότερες πτήσεις της εταιρείας προς Χανιά (3ημερησίως) και Θεσσαλονίκη (6ημερησίως) κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Ρεπορτάζ Κώστας Κορέλλης

Keywords
Τυχαία Θέματα