Νέες λειτουργίες για το LG Magic remote

To μοντέλο του περασμένου έτους σας επέτρεπε να πλοηγηθείτε σε μια οποιαδήποτε  2011 LG Smart TV, ακριβώς όπως θα κάνετε και με ένα Wii, και η ανανέωση φέρνει ένα νέο εργονομικό σχεδιασμό και προσθέτει αναγνώριση φωνής για την εισαγωγή κειμένου, ένα τροχό κύλισης, και «μαγικές χειρονομίες».
Προς το παρόν δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο, τι ακριβώς σημαίνουν οι «μαγικές» χειρονομίες αυτές, ωστόσο ένα από τα παραδείγματα που δίνει η εταιρεία,
είναι ότι με νοητή δημιουργία ενός «V» με το τηλεχειριστήριο, θα εμφανίζεται μία λίστα με τα πιο πρόσφατα προβεβλημένα  βίντεο. Το remote, διαθέτει και ένα ολοκαίνουργιο 3D κουμπί με το οποίο θα ενεργοποιείται η ψηφιακή μετατροπή μέσω λογισμικού 2D εικόνας σε 3D, κάτι το οποίο ίσως να μην είναι και ιδιαίτερα χρήσιμο, αν και σίγουρα θα σπαταλήσετε κάποια ώρα μαζί του παίζοντας.

Επίσης, αυτό που δεν είναι ακόμα γνωστό είναι το κατά πόσο θα είναι συμβατό με τα προηγούμενα μοντέλα, αλλά τουλάχιστον θα είναι σίγουρα συμβατό με αυτά του 2012. Η LG, αναφέρει ότι θα είναι διαθέσιμο κατά το πρώτο τρίμηνο του 2012, οπότε αναμένουμε να το δούμε να μας παρουσιάζει τον εαυτό στην CES του Ιανουαρίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα