Νέες διαβεβαιώσεις για τις αποδοχές των ενστόλων

«Η Ελλάδα της υπερηφάνειας, η Ελλάδα της ισχύος, η Ελλάδα του κύρους είναι εδώ. Στη Θράκη μας, σε όλη την Πατρίδα μας. Η Θράκη είναι μια από τις πιο ασφαλείς γωνιές της Ελλάδας μας», δήλωσε ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής

άσκησης «Περμενίων 2014». Αναφερόμενος στα μισθολογικά αιτήματα των στρατιωτικών, ο πρωθυπουργός είπε ότι «η πολιτεία θα κάνει εκείνο που πρέπει προκειμένου να ανταποκριθεί με κάθε μέσο στις συνθήκες, στις ανάγκες, ακόμα και με το θέμα του μισθολογίου, για να διασφαλίσει και το μέλλον σε αυτά τα λαμπρά παιδιά. Αυτή είναι η ψυχή του Έλληνα στρατιώτη, που την είδαμε να υπάρχει πίσω από κάθε αεροπλάνο, από κάθε ελικόπτερο, από κάθε άρμα». Και ο Αντώνης Σαμαράς ολοκληρώνοντας τη δήλωσή του είπε: «θέλω κ. Υπουργέ και κ. Αρχηγέ πραγματικά να σας συγχαρώ για αυτή την καταπληκτική εμπειρία που δώσατε σήμερα σε όλους που βρισκόμαστε εδώ. Είναι τιμή για όλους μας που παρευρεθήκαμε στην άσκηση».

Ο πρωθυπουργός συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλο και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχ. Κωσταράκο, πήγε με στρατιωτικό ελικόπτερο στον Έβρο, όπου και παρακολούθησε την τελική φάση της εθνικής διακλαδικής άσκησης που έγινε από τις 29 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκε στις 2 Οκτωβρίου 2014, σε ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο και εντός του FIR Αθηνών.

Χρήστος Καπούτσης

Keywords
Τυχαία Θέματα