Νέα εποχή στον Δήμο

Γιαμια νέα εποχή στις σχέσεις του δημότημε τον Δήμο έκανε λόγο ο δήμαρχος ΑθηναίωνΓιώργος Καμίνης, μιλώντας στα εγκαίνιατων ΣημείωνΕξυπηρέτησης του Δημότη. Από τοανακαινισμένο κτίριο της δημοτικήςαγοράς της Κυψέλης ο κ. Καμίνης τόνισεότι από αύριο το πρωί σε κάθε μια απότις 7 δημοτικές κοινότητες θα λειτουργείγραφείο εξυπηρέτησης, από το οποίο θαδιεκπεραιώνονται 154 καθημερινέςσυναλλαγές, που έχουν σχέση με τον δήμο,από το δημοτολόγιο μέχρι και τηνπολεοδομία. Παράλληλα, ο κ. Καμίνης είπεότι σε λίγο καιρό θα

μπουν και ηλεκτρονικάμηχανήματα προκειμένου να γίνονταιεκεί καταθέσεις μετρητών ώστε να μειωθείακόμη περισσότερο η γραφειοκρατία.

Κλείνονταςτην ομιλία του ο κ. Καμίνης έδωσε επιπλέονπαράταση 15 ημερών στους κατοίκους τηςΚυψέλης προκειμένου όλοι μαζί, δήμοςκαι δημότες να συναποφασίσουν για τηντελική μορφή και χρήση που θα πάρει τοκτίριο της δημοτικής αγοράς.

Τασημεία εξυπηρέτησης του δημότη θαλειτουργούν Δευτέρα με Παρασκευή απότις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και τοΣάββατο, 8 με 2 το μεσημέρι.

Διαβάστε προηγούμενη σχετική είδηση εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα