Να ζήσει το... όνειρο της πρόκρισης

O Ολυμπιακός βρίσκεται απόψε το βράδυ μπροστά σετην πιο ιστορική του στιγμή στο Champions League. Αντιμετωπίζει στις 21.45, NOVA, ΔΤ, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ και με "πρόικα" το 2-0 του πρώτου αγώνα κυνηγάει την πρόκριση στους 8 του θεσμού.

Με την συμπαράσταση 4.000 οπαδών του που βρίσκονται στο Μάντσεστερ από κάθε γωνιά του πλανήτη

και με εμπιστοσύνη στις ικανότητές του, ο Ολυμπιακός έχει κάθε λόγο να ελπίζει για την υπέρβαση που θα κάνει μετά τα 90 λεπτά της αναμέτρησης όλη την Ευρώπη να μιλάει για τους Πειραιώτες.

Ο Μίτσελ ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του, απόλυτη συγκέντρωση στο πλάνο, κυκλοφορία της μπάλας και αντίσταση με καλό ποδόσφαιρο κόντρα στην πίεση που λογικά θα προσπαθήσει να επιβάλει από την αρχή η Γιουνάιτεντ, που παίζει το τελευταίο της φετινό χαρτί για διάκριση.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει με τις μπλε εμφανίσεις και όπως όλα δείχνουν η 11αδα θα είναι με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, τους Σαλίνο, Χολέβα, Μαρκάνο, Μανωλά στην άμυνα, τους Εντινγκά, Μανιάτη και Ντομίνγκες στο κέντρο και τους Φουστέρ, Κάμπελ, Πέρες ή Βαλντές στην επίθεση. Πανέτοιμοι να βοηθήσουν από τον πάγκο θα είναι οι Σάμαρης, Μασάντο, Μπονγκ, Μέγιερι και Σαβιόλα.

Από την άλλη μεριά σύμφωνα με όσα εκτιμούν οι ρεπόρτερ της Γιουνάιτεντ, η 11αδα που θεωρούν ότι θα βάλει ο Μόιες θα είναι: Ντε Χεα, Ράφαελ, Τζόουνς, Φέρντιναντ, Εβρά, Κάρικ, Γκιγκς, Βαλέντσια, Ρούνι, Γουέλμπεκ και Φαν Πέρσι.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ολλανδός Μπιορν Κάιπερς

Keywords
Τυχαία Θέματα