Να υπερασπιστεί τον τίτλο του

Στην τρίτη φετινή διοργάνωση ρίχνεται σήμερα ο Παναθηναϊκός, καθώς ξεκινούν οι υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ελλάδας από τον Βόλο με αντίπαλο τον τοπικό Ολυμπιακό στις 19:00, OTE Sport 2.

Οι «πράσινοι» ως Κυπελλούχοι Ελλάδας
καλούνται να υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησαν την περσινή σεζόν στο ΟΑΚΑ, έχοντας ως στόχο να φτάσουν ξανά στον τελικό του θεσμού. Ο Γιάννης Αναστασίου γνωρίζοντας τις παγίδες που κρύβει το αποψινό παιχνίδι Κυπέλλου θέλει οι παίκτες του να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι κόντρα σε μία ομάδα και σε μία έδρα, όπου ο Παναθηναϊκός έχει ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Έλληνας τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Στιλ, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Μπούρμπο, Ρισβάνη, Κουτρουμπή και Χουχούμη. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Λαγός, με εσωτερικούς μέσους τους Δώνη και Μπαϊράμι. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Ατζαγκούν, Ντίνας και Κλωναρίδης. Εκτός έμειναν οι Ζέκα και Σίλντενφελντ, στους οποίους ο Αναστασίου έδωσε ανάσες εν όψει της συνέχειας των υποχρεώσεων της ομάδας.

Επίσης, στον Βόλο δεν πήγαν ο Μπεργκ (που έκανε ατομικό πρόγραμμα), ο Μέντες (που έχει ένα ελαφρύ τράβηγμα) και ο Σπυρόπουλος (που προέρχεται κι αυτός από τραυματισμό).
Keywords
Τυχαία Θέματα