Να μην σεβαστεί την...Κυρία

Το θετικό αποτέλεσμα, που θα τον φέρει πολύ κοντά στους «16» του Champions League, θα επιδιώξει απόψε στις 21:45-Novasports 2, ο Ολυμπιακός στο Τορίνο απέναντι στη Γιουβέντους.

Η αποστολή του δεν θα είναι καθόλου εύκολη, καθώς ο Ολυμπιακός θα βρει απέναντί του μια πολύ δυνατή αντίπαλο αποφασισμένη για ρεβάνς που παίζει το

τελευταίο της χαρτί για πρόκριση. Υπάρχουν ερωτηματικά για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Μίτσελ. Σίγουρη θέση πρέπει να θεωρείται πως θα έχουν οι Ρομπέρτο στο τέρμα, Αμπιντάλ και Μποτία στο κέντρο της άμυνας, Μαζουακού και Ελαμπντελαουί στα άκρα της, οι Μανιάτης, Εντινγκά και Μιλιβόγεβιτς στο κέντρο, ο Ντομίνγκες σε ρόλο μεσοεπιθετικού και ο Μήτρογλου σαν φορ. Από εκεί και πέρα, ο Κασάμι έχει τον πρώτο λόγο για το βασικό σχήμα, παρότι υπάρχει η λύση του Φουστέρ, που μπορεί να δώσει τρεξίματα, αλλά και του Αφελάι. Στο πλευρό του Ολυμπιακού θα βρίσκονται 2.300 φίλοι του, ενώ τον αγώνα θα παρακολουθήσει από κοντά και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Από την άλλη η Γιουβέντους αντιμετωπίζει σαν τελικό τον αποψινό αγώνα, αφού είναι επιτακτική ανάγκη να πάρει τα αντίστοιχα ματς στην έδρα της, μετά τις εκτός έδρας ήττες από Ατλέτικο και Ολυμπιακό. Ο Μάσιμο Αλέγκρι έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, καθώςεκτός πλάνων είναι οι Κάσερες, Μπαρτζάλι, Εβρά και Πέπε, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ογκμπόνα και Ασαμόα. Αν δεν τα καταφέρει ο πρώτος, υπάρχουν δύοσενάρια: να παίξει δεξιός στόπερ ο Λιχτστάινερ και να πάρει τη θέση τουδεξιού μπακ-χαφ ο Περέιρα ή να εγκαταλειφθεί το καθιερωμένο σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και να μετατραπεί το σύστημα σε 4-4-2. Αν δεν είναι διαθέσιμος ο Ασαμόα, αριστερά θα παίξει ο Παντόιν. Με διάταξη 3-5-2 είναι αμφίβολο αν θα αρχίσει το ματς ο Πίρλο, που διεκδικεί θέση με τον Μαρκίζιο, αλλά θα παίξουν και οι δύο αν επιλεγεί το 4-4-2. Σίγουροι για την ενδεκάδα είναι οι Μπουφόν (τερματοφύλακας), Κιελίνι, Μπονούτσι (στόπερ), Λιχτστάινερ (δεξί μπακ-χαφ), Βιδάλ, Πογκμπά, Μαρκίζιο (μέσοι), Μοράτα και Τέβες.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Βρετανός Μάρτιν Άτκινσον. Στον άλλο αγώνα του ομίλου αναμετρώνται Μάλμε-Ατλέτικο.

Βαθμολογία: Ολυμπιακός 6 (4-4), Ατλέτικο Μαδρίτης 6 (8-3), Γιουβέντους 3 (2-2), Μάλμε 3 (2-7)

Keywords
Τυχαία Θέματα