«Να μη γίνει η Αθήνα πεδίο σύγκρουσης»

Η Αθήνα δεν επιτρέπεται να μετατραπεί σε πεδίο σύγκρουσης κομματικών σχεδίων, τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ζητώντας την ψήφο των Αθηναίων στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

«Σας καλώ να στηρίξετε την προσπάθεια για μία Αθήνα σύγχρονη, ευρωπαϊκή ... με οδηγό τις επιλογές για κοινωνική αλληλεγγύη, οικνομική ανάπτυξη, προτάσσοντας την Αθήνα,

σας καλώ να συναντηθουμε και πάλι» σημείωσε καταλήγοντας τόνισε πως «την Κυριακή ψηφίζουμε για την Αθήνα».

Σύμφωνα με την τελική εκτίμηση των αποτελεσμάτων, o Γιώργος Καμίνης είναι πρώτος στη μάχη του Δήμου, με 21%, ενώ ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης συγκεντρώνει το 20,2%.

«Να μη γίνει η Αθήνα πεδίο σύγκρουσης κομματικών σχεδίων»

Σχολιάζοντας τα μέχρι στιγμής εκλογικά αποτελέσματα ο κ. Καμίνης τόνισε ότι η Αθήνα δεν επιτρέπεται να μετατραπεί σε πεδίο σύγκρουσης κομματικών σχεδίων και ζήτησε την ψήφο των Αθηναίων στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

«Σας καλώ να στηρίξετε την προσπάθεια για μία Αθήνα σύγχρονη, ευρωπαϊκή ... με οδηγό τις επιλογές για κοινωνική αλληλεγγύη, οικνομική ανάπτυξη, προτάσσοντας την Αθήνα, σας καλώ να συναντηθουμε και πάλι» σημείωσε και καταλήγοντας τόνισε πως «την Κυριακή ψηφίζουμε για την Αθήνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα