«Να εμποδίσουμε το κλίμα ανασφάλειας»

Με αυτοκριτική διάθεση και δηλώνοντας πως " θα μπορούσαμε να επιτύχουμε μεγαλύτερη συνεισφορά του πλούτου στα φορολογικά έσοδα ή μια δομική αλλαγή στη λειτουργία του κράτους" ο Δημήτρης Ρέππας , σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία παραδέχεται πως ίσως κάποιες από τις επιλογές της κυβέρνησης δεν υπηρέτησαν την κεντρική θέση της για εθνική συνεννόηση.

    Επισημαίνοντας πως οι αλλαγές πρέπει να συνεχισθούν ο υπουργός Υποδομών τονίζει πως στο πρόγραμμα της κυβέρνησης δεν υπάρχει,
όπως λέει, κεφάλαιο πολιτικής με τίτλο απολύσεις. " Καμία μελέτη δεν επιβεβαιώνει πως προκύπτει δημοσιονομικό όφελος με 500 ή 1000 απολύσεις. Αντιθέτως η κοινή λογική και οι κανόνες δικαίου επιβάλλουν να εμποδίσουμε την πρόκληση ενός κλίματος γενικευμένης ασάφειας και ανασφάλειας" δηλώνει χαρακτηριστικά , ξεκαθαρίζοντας πάντως πως όλοι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να αξιολογούνται με αντικειμενικές διαδικασίες ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

    Ο κ. Ρέππας όσον αφορά το θέμα του δημοψηφίσματος παραπέμπει στον Πρωθυπουργό ενώ για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών επισημαίνει πως " η αντιπολίτευση προτάσσει τον στόχο της φθοράς της κυβέρνησης και όχι της ανόρθωσης της χώρας. Χρειάζεται σταθερότητα και προσήλωση σε ένα εθνικό στόχο", τονίζει χαρακτηριστικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα