"Μύρισε" Superleague η ΑΕΚ στην Ξάνθη

ΑΕΚ και Ξάνθη έμειναν στο 0-0 σε φιλική αναμέτρηση, με την Ένωση να αφήνει καλές εντυπώσεις, αν και βρίσκεται στην αρχή της προετοιμασίας της.
Μπορεί τις δύο ομάδες να τις χωρίζει μια κατηγορία, αλλά αυτό δεν φάνηκε καθόλου αγωνιστικά, καθώς αυτή του Τραϊανού Δέλλα κέρδισε τις εντυπώσεις από τους γηπεδούχους. Μάλιστα, οι Ακρίτες είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο σε ότι αφορά την προετοιμασία τους, καθώς έχει ματς σε 20 ημέρες για την
πρεμιέρα του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας, ενώ η Ένωση έχει ακόμη δρόμο, καθώς θα δώσει επίσημο ματς σε σχεδόν δύο μήνες.

Το νέο απόκτημα της ΑΕΚ ο Έλντερ Μπαρμπόσα έκανε πετυχημένο ντεμπούτο με την κιτρινόμαυρη φανέλα και μάλιστα του πιστώνεται και η καλύτερη φάση της ομάδας του στο ματς. Στο 87' πήρε την μπάλα από τα αριστερά, δεν μπόρεσαν δύο παίκτες της Ξάνθης που πήγαν πάνω του να τον σταματήσουν και το σουτ του έφυγε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Κυριακίδη και σταμάτησε στο εξωτερικό στήριγμα του τέρματος.Τιμήθηκε από την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ο Πέτρος Μάνταλος πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ενώ το παιχνίδι είχε συμφωνηθεί να γίνει, όταν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του 23χρονου μέσου στην ΑΕΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα