Μίτσελ: «Νίκες ως το τέλος...»

Μόνο νίκες, μέχρι το φινάλε της σεζόν θέλει ο Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις της ομάδας του, ενώ μιλάει και για το παιχνίδι στο Περιστέρι.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ:

Κύριε Μίτσελ στο παιχνίδι του κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης προχωρήσατε σε επτά αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με

το σχήμα που παρατάξατε στον αγώνα που είχε προηγηθεί με αντίπαλο την Καλλονή για το πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με δήλωση σας, η ομάδα σας έκανε μία απ' τις καλύτερες εμφανίσεις της απ' την ημέρα που έχετε έρθει στην Ελλάδα.

Πως καταφέρνετε και δεν αλλοιώνεται η εικόνα της ομάδα σας παρά τις πολλές αλλαγές από αγώνα σε αγώνα;

«Κάναμε αλλαγές. Όμως, όλοι οι παίκτες που πήραν μέρος στο παιχνίδι, έχουν χρόνο συμμετοχής. Όλοι οι παίκτες έχουν μοιραστεί τη δουλειά μεταξύ τους.

Παρόλο που πότε παίζει ο ένας και πότε παίζει ο άλλος, όλοι γνωρίζουν τη συνολική δουλειά που θέλουμε να κάνουμε. Είναι αυτό που δουλεύουμε απ' τον Ιούλιο. Είναι η ιδέα του παιχνιδιού που θέλαμε απ' τον Ιούλιο.

Αν δεν είχαμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας ότι δεν μπορούν να καταφέρουν κάτι τέτοιο, αν δεν το πιστεύαμε και αν δεν είχαν αποδείξει οι ίδιοι οι παίκτες ότι μπορούν να τα καταφέρουν, δε θα προχωρούσαμε σε τόσες πολλές αλλαγές.

Είναι, όμως, κάτι το οποίο πιστεύουμε ότι μπορεί να εφαρμοστεί. Και για αυτό το κάνουμε».

Ο φετινός Ολυμπιακός μοιάζει να είναι ομάδα συνόλου και όχι μία ομάδα που παίζει γύρω από (και για) κάποιους παίκτες. Συμφωνείτε; Και αν εδώ βρίσκεται το μυστικό της επιτυχίας;

«Πιστεύω πως ναι. Όλοι οι παίκτες μας γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν. Πιστεύω πως όλοι οι παίκτες νιώθουν άνετα. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Όλοι οι παίκτες νιώθουν άνετα με τη δουλειά που γίνεται και με το ρόλο που έχουν να παίξουν».

Στο παρελθόν έχει φανεί ουκ ολίγες φορές πως τέτοια εποχή, δηλαδή λίγο πριν και λίγο μετά απ' τα Χριστούγεννα, ο Ολυμπιακός εμφανίζει δείγματα ντεφορμαρίσματος. Έως τώρα δεν έχουμε δει κάτι τέτοιο. Είναι κάτι που σας απασχολεί;

«Είναι κάτι με το οποίο έχουμε ασχοληθεί πολύ. Έχουμε πάρει πάρα πολλές πληροφορίες για αυτήν την ομάδα. Έχουμε μελετήσει πάρα πολύ το τι συνέβαινε στο παρελθόν, πριν απ' τα Χριστούγεννα, μετά από τις διακοπές, πριν ή και μετά από τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ ή της Εθνικής.

Είναι κάτι στο οποίο έχουμε αποφασίσει απ' την αρχή να δουλέψουμε. Θέλουμε, λοιπόν, αυτή η χαρά να μην επηρεάζει τους παίκτες και να συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Πιστεύουμε πως αυτό είναι το σωστό».

Keywords
Τυχαία Θέματα