Μήνυση σε Περέιρα κι Κασάμι

Φίλος της Ένωσης που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ στον προημιτελικό με τον Ολυμπιακό, φέρεται διατεθειμένος να κινηθεί δικαστικά κατά του Βίτορ Περέιρα και του Παϊτίμ Κασάμι.

Το... τρίτο ημίχρονο του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου φαίνεται πως θα παιχτεί στα δικαστήρια. Οι «κιτρινόμαυροι» λοιπόν αναμένεται να ισχυριστούν στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, που τους κάλεσε σε απολογία, ότι οι Περέιρα και Κασάμι προκάλεσαν τους οπαδούς της που βρίσκονταν στις κερκίδες και μάλιστα ένας εξ αυτών φέρεται διατεθειμένος να υποβάλλει μήνυση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» ο φίλος της ΑΕΚ που είδε το ματς από την θύρα 29 του «Σπύρος Λούης» μαζί με το ανήλικο παιδί του, έχει αποφασίσει να κινηθεί δικαστικά κατά του προπονητή και του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, ισχυριζόμενος πως προσβλήθηκε από την συμπεριφορά τους. Μάλιστα, στην εν λόγω εφημερίδα φιλοξενούνται και δηλώσεις του οπαδού που ανέφερε: «Ήμουν στη θύρα 29. Το είδε όλη η Ελλάδα, εγώ προσβλήθηκα όπως και τα παιδιά μου. Το θέμα δεν είναι οπαδικό. Είμαι φίλος και με τους Συνδεσμίτες του ΟΣΦΠ στην πόλη μου και με ξέρουν όλοι. Όποιος ήταν παρών στη θύρα 29 και θέλει να μας στηρίξει μπορεί να έρθει».

Keywords