Μήνυμα εκλογικής εγρήγορσης

Σε εκλογική ετοιμότητα έθεσε τους βουλευτές του κόμματος, ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα, εκτιμώντας ότι το Φθινόπωρο η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές. «Φέτος δεν υπάρχει χρόνος για μπάνια, το καλοκαίρι δεν θα είναι χαλαρό, αλλά προεκλογικό και γι' αυτό πρέπει να είμαστε παρόντες παντού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση, λέγοντας ότι «είναι μια Κυβέρνηση που σαπίζει», ενώ αναφερόμενος στον ανασχηματισμό έκανε λόγο για «συνονθύλευμα γραφειοκρατών της τραπεζικής ασυδοσίας, αποξηραμένων πολιτικών του εκσυγχρονισμού, επίστρατους φωνακλάδες των τηλεοπτικών παραθύρων».

Χαρακτήρισε εκλεκτό του Βερολίνου, το νέο διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, ενώ υπαινίχθηκε ότι στην προσπάθειά της η Κυβέρνηση να εξασφαλίσει την εκλογή Προέδρου από την παρούσα Βουλή, επιδίδεται σε ένα σαφάρι εξαγοράς συνειδήσεων και ψήφων.

«Ευελπιστούμε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κανένας προκειμένου να υποδυθεί το σύγχρονο Τσιριμώκο της αυλής των μνημονίων», κατέληξε ο κύριος Τσίπρας.

«Οι εκλογές τελείωσαν, ζήτω οι εκλογές», σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.

Keywords
Τυχαία Θέματα