Μια σχεδία για το καλοκαίρι!

Κυκλοφορεί στους δρόμους της πόλης από σήμερα, 25 Ιουνίου το 17ο «διπλό τεύχος» (Ιούλιος-Αύγουστος) του περιοδικού δρόμου «Σχεδία».

«Καλωσορίζουμε τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ κ. Μπαν Κι Μουν στην ομάδα των φίλων και συνεργατών μας(!), κόβουμε βόλτες στην πόλη με οδηγούς πωλητές της «σχεδίας», ψάχνουμε για κοινωνικές κατοικίες και βάζουμε «στοπ» στις εξώσεις, διασχίζουμε τα σύνορα Μεξικού-Ηνωμένων Πολιτειών, διεκδικούμε το δικαίωμα να απλώνουμε τη μπουγάδα,
κάνουμε στάση στα δροσερά δασύλλια της οδού Πανεπιστημίου, ψωνίζουμε στους πάγκους της κάνναβης αποκλειστικά και μόνο για θεραπευτικούς λόγους, τρέχουμε τον αυθεντικό μαραθώνιο. Μιας και καλοκαίριασε, πάμε καβάλα στο δελφίνι στα ελληνικά πελάγη. Αυτά και άλλα πολλά, μόνο στην καλοκαιρινή «σχεδία» Ιουλίου-Αυγούστου 2014 (τεύχος #17)».

Οι πωλητές της «σχεδίας» ξεκινούν σύντομα μια νέα δράση. Γίνονται περιηγητές! Θα μας ξεναγούν στα στενά (και τις λεωφόρους) του κέντρου, όπως μονάχα αυτοί το έχουν ζήσει και το ξέρουν. «Φως στις σκιές της πόλης» είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ για τις «ξεναγήσεις των αστέγων» (homeless tours) που χρόνια τώρα πραγματοποιούνται σε μεγαλουπόλεις της Ευρώπης και ξεκινούν, αυτό το καλοκαίρι και στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες: Περιοδικό Δρόμου "σχεδία"
Φράγκων 24, 546 25 Θεσσαλονίκη
Φαβιέρου 24-26, 104 38 Αθήνα
Τ: 2313 013605, 213 0231220
www.shedia.gr
[email protected]
f: shedia.streetaper
tw: _shedia
Keywords
Τυχαία Θέματα