Μια γιορτή για το ΜΗΤΕΡΑ

Τα φετινά Χριστούγεννα ο A984 «υιοθετεί» το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ» μαζί με τα τρία παραρτήματα του, το Αναρρωτήριο Πεντέλης, τις Παιδοπόλεις «Άγιος Ανδρέας» και «Αγία Βαρβάρα». Ο σταθμός της πόλης σε εποχές κρίσης αγκαλιάζει τη θαρραλέα πράξη της αναδοχής, στηρίζει τις άμεσες ανάγκες του Ιδρύματος και διοργανώνει μια μεγάλη γιορτή για τις ανάδοχες οικογένειες και τα παιδιά που φιλοξενούν, αύριο Πέμπτη στις 12.30 στην αίθουσα Δ12 στην «Τεχνόπολις».

Ο «Αθήνα 9.84» θα
προσφέρει χριστουγεννιάτικο γεύμα για 200 άτομα, γονείς και παιδιά αρκετά από τα οποία έχουν κινητικά προβλήματα. Όλοι μαζί παρέα, θα απολαύσουν θέαμα και μουσική, ενώ ο Άγιος Βασίλης θα χαρίσει δώρα στα 150 και πλέον παιδιά και θα φωτογραφίζεται μαζί τους.

Την ίδια ημέρα ολόκληρο το πρόγραμμα του σταθμού θα είναι προσαρμοσμένο και αφιερωμένο στις δραστηριότητες του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Αττικής «H ΜΗΤΕΡΑ», στην υιοθεσία και τον θεσμό της αναδοχής.  

To Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ» είναι ένας από τους κύριους φορείς  Παιδικής Προστασίας στην Ελλάδα, όπου μέσω της αναδοχής και της υιοθεσίας απροστάτευτων, κακοποιημένων και παραμελημένων παιδιών, προσπαθεί να εξασφαλίσει για εκείνα μια ομαλή ψυχοκοινωνική εξέλιξη.

Ο Αθήνα 984 σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, ζητά από όλους μας να συνδράμουμε για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.

Τα παιδιά χρειάζονται, μεταξύ άλλων, ζυμαρικά, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, αφρόλουτρα και σαμπουάν, πάνες και βρεφικές κρέμες, και όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να προσέρχονται στα 7 δημοτικά διαμερίσματα, 8 το πρωί με 3 το μεσημέρι και 5 με 7 το απόγευμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα