Μεγάλος Διαγωνισμός - Χρωματίστε το ψυγείο σας!

ΟΑθήνα 98.4 και το Techflash καιη εκπομπή «Δια Χειρός» με την ΜαρίαΠαύλου, σεσυνεργασία με την ελληνική εταιρείαCosmidis Coating, προσφέρουνσε έναν τυχερό ακροατή, μία δωροεπιταγήτων 500 ευρώ για να ανανεώσει την εμφάνισητων ηλεκτρικών συσκευών του. ΗCOSMDIS Coating με εμπειρία στον χώρο τωνηλεκτρικών συσκευών από το 1957 και μεπολύχρονη πείρα στις επενδύσεις ψυγείων,πλυντηρίων πιάτων και άλλων λείωνεπιφανειών, σας εγγυάται προσωπικήεξυπηρέτηση και άρτιο αποτέλεσμα!Οικονομικά, γρήγορα και χωρίς κόπο!

Θέλετενα ανανεώσετε το «look» τουχώρου σας;

Πάρτεμέρος στον διαγωνισμό καθημερινά

στηνεκπομπή «Δια Χειρός», 3 με 4 το μεσημέρι.Στέλνοντας μήνυμα στο: 54002 γράφοντας:984, κενό, Κοσμίδης και το ονοματεπώνυμοσας. (χρέωση 0,25 ευρώ + ΦΠΑ). Ή τηλεφωνήστεμας στο 210 3411610.

Ονικητής θα ανακοινωθεί στην εκπομπή«Δια Χειρός» την Δευτέρα 21 Μαΐου.

Σημείωση:Αν ο νικητής είναι εκτός Αττικήςαναλαμβάνει ο ίδιος το κόστος αποστολήςκαι παράδοσης του ψυγείου του προς καιαπό εμάς. Εάν ο νικητής είναι εντόςΑττικής παραλαμβάνει και παραδίδει ηεταιρεία Cosmidis Coating.

ΗΆνια Κοσμίδης και ο Γιάννης Κοσμίδηςμίλησαν στον Αίαντα Αρτεμάκη.

Ερ.Τι είναι το «Cosmidis Coating», πότε ξεκινήσατεκαι πώς σας ήρθε η ιδέα;

Γ.Κοσμίδης. Καταρχήν είναι μία αμιγώςελληνική εταιρεία που ξεκινάει από το1957. Τότε δραστηριοποιείται στο εμπόριοοικιακών ηλεκτρικών συσκευών, μίαδραστηριότητα που την κρατάμε μέχριπερίπου τα τέλη της δεκαετίας του '90.Από τα μέσα της ίδιας δεκαετίας ξεκινάμεκαι αλλάζουμε την εμφάνιση σε οικιακέςηλεκτρικές συσκευές, τότε κάνοντας τεςανοξείδωτες. Κυρίως ψυγεία. Από λευκάσε ανοξείδωτα, γιατί ήταν η τάση τηςεποχής. Και μετά σιγά, σιγά με τα χρόνια,έχουμε απεμπλακεί από το εμπόριοηλεκτρικών συσκευών και έχουμε κρατήσειτην σημερινή μας δουλειά, η οποία είναιη επένδυση ηλεκτρικών συσκευών σε 210χρώματα και πολλές άλλες λύσεις.

Ερ.Σε ποιες συσκευές εφαρμόζεται; Δηλαδήη τεχνική είναι κατάλληλη για οποιαδήποτεσυσκευή στο σπίτι;

Γ.Κοσμίδης. Ο μεγαλύτερος όγκος τηςδουλειάς μας είναι πάνω σε ψυγεία ήπλυντήρια πιάτων. Από εκεί και πέρα όμωςέχουνε γίνει όλα αυτά τα χρόνια πάραπολλές εφαρμογές, είτε πρόκειται γιαπλυντήρια ρούχων, είτε αποροφητήρες.Γενικά υπάρχουν πολλές αλλά ο κυρίωςόγκος αφορά τα ψυγεία και τα πλυντήριαπιάτων.

Ερ.Πώς ξεκίνησε η ιδέα να ασχοληθείτε μεαυτήν την τεχνική;

Α.Κοσμίδης. Ο πατέρας μας «μαμούνι».Πιάνουν πολύ τα χέρια του και ενώ όπωςείπε ο Γιάννης είχαμε τα ηλεκτρικά είδη,παράλληλα ήθελε να δοκιμάσει και κάτιάλλο και έντυνε ψυγεία πελατών και δικώνμας και άλλων καταστημάτων με ανοξείδωτα.Έτσι ξεκίνησε.

Γ.Κοσμίδης.Η αρχική ιδέα έχει λίγο πλάκα η ιστορία.Αφορά έναν πελάτη ο οποίος αγοράζει έναπάρα πολύ ακριβό ψυγείο, έξι μήνες μετάγίνεται μόδα τα ανοξείδωτα, δεν έχεικαμία λύση και είναι πολύ καλός φίλοςτου πατέρα μας και ζητάει αν μπορεί(σ.σ. ο πατέρας τους) να του κάνει έναάσπρο ψυγείο, ανοξείδωτο. Τρεις μήνεςμετά και αν θυμάμαι το νούμερο, 150.000δραχμές έγινε το πρώτο ψυγείο από λευκόανοξείδωτο. Ο πελάτης αυτός το είπε στηνκουμπάρα του και έγινε αυτό που είναισήμερα.

Ερ.Η ιστοσελίδα σας γράφει 2009. Τότε βγήκατεγια πρώτη φορά στο διαδίκτυο;

Α.Κοσμίδης. Τότε είναι που κάναμε ταχρωματιστά πρώτη φορά, και από εκείβγήκαμε στο διαδίκτυο.

Γ.Κοσμίδης. Τότε ναι, μεγαλώνει η δουλειάγιατί αποφασίζουμε να πάμε με την τάσηεκείνης της εποχής. Πλέον ο κόσμος φεύγειαπό το ανοξείδωτο. Κυρίως γιατί είναιδύσκολο να το κρατήσεις καθαρό, δακτυλιέςκαι γρατζουνιές πάρα πολύ εύκολα. Ζητάειμια άλλη λύση. Τότε η τάση γυρνάει προςτο χρώμα και στις οικιακές ηλεκτρικέςσυσκευές, οπότε γυρνάμε και εμείς.Βρίσκουμε μία τεχνική για να μπορέσουμενα κάνουμε τα ψυγεία, κυρίως από λευκάόχι ανοξείδωτα, αλλά ότι χρώμα θέλει οπελάτης. Και με το αλουμίνιο κάνουμεαυτήν την δουλειά. Τότε φτιάχνουμε καιτην ιστοσελίδα, οπότε μπορούμε να πούμεότι τα χρωματιστά ξεκινάνε το 2007.

Α.Κοσμίδης. Και ήταν ιδέα του Γιάννη ταχρωματιστά αλουμίνια κυρίως. Και νομίζωότι είναι ωραία, γιατί οι τάσεις τωνκουζινών, σ' ότι αφορά τα έπιπλα κουζίνας,είναι πλέον χρωματιστά, οπότε ταιριάζειπολύ σε αυτό.

Ερ.Τι κόστος έχει; Για παράδειγμα αν κάποιοςθέλει να αλλάξει την εμφάνιση του ψυγείουτου;

Γ.Κοσμίδης. Δεν ήμουν ποτέ άνθρωπος πουτου άρεσε το «από», γιατί ποτέ δεναγοράζεις «από». Πάντα αγοράζεις κάτιάλλο.

Α.Κοσμίδης. Το «από» είναι από 100 ευρώ γιαένα μικρό μίνι μπαρ. Και μπορεί να φτάσειέως όσο θέλετε, αν θέλετε τα φύλλα απόχρυσό ας πούμε.

Γ.Κοσμίδης. Ας δώσουμε μία μέση τιμή, πουνομίζω ενδιαφέρει τον περισσότερο κόσμοπου ψάχνει για μια οικονομική λύσηανακαίνισης μίας συσκευής. Για ναμιλήσουμε για ένα μέσο ψυγείο, νομίζωότι το 180 με 225 ευρώ είναι ένα νούμεροπραγματικό, το οποίο θα αντιμετωπίσουνοι πελάτες που θα έρθουν σε επαφή μαζίμας.

Ερ.Πέρα από χρωματισμούς, τοποθετείτε καιαυτοκόλλητα βινυλίου;

Α.Κοσμίδης. Ναι, πάνω από την επένδυση. Τοπροτείνουμε γιατί μπορεί να είναι ωραίασυμπληρωματικά χρωματικά. Μπορείς νακάνεις ότι θες στην παλέτα το φόντο στοψυγείο σου και να ταιριάξεις πάνω ό,τισχέδιο θες που μπορεί να είναι η οικογένειασου είτε οτιδήποτε σου αρέσει. Αρκεί ναείναι σε υψηλή ανάλυση το σχέδιο σου.

-Οπότε κάποιος μπορεί να σας φέρει έναψηφιακό αρχείο, το τι έχει σκεφτεί, ανμπορεί να σχεδιάσει ή το έχει σχεδιάσεικάποιος άλλος, και να το εφαρμόσετε;

Α.Γ.Κοσμίδης Βεβαίως.

Γ.Κοσμίδης. Δεν μπορείτε να φανταστείτε,τι μας φέρνουν οι πελάτες μας

Α.Κοσμίδης. Επίσης μπορείς να κάνεις τηνμία πόρτα ένα χρώμα. Την άλλη άλλο χρώμακαι τα πλαϊνά άλλο. Είναι ατελείωτες οιδυνατότητες.

-Οπότε αρκεί κάποιος να έχει φαντασία;

Α.Κοσμίδης. Ακριβώς.

Γ.Κοσμίδης. Αν το σκεφτεί κάποιος, γιατίμιλάμε κυρίως για ψυγεία αυτήν τηνστιγμή, μιλάμε για μία επιφάνεια πάνωαπό 2 τετραγωνικά μέτρα, μέσα σε έναχώρο. Αλλάζοντας την εμφάνιση της,αλλάζεις όλον τον χώρο. Δεν είναι δηλαδήμια μικρή επιφάνεια ένα ψυγείο. Ηεπιφάνεια την οποία βλέπεις είναι πάνωαπό 2 τετραγωνικά. Οπότε καταντάει σεορισμένες κουζίνες, το κυρίαρχο χρώμααυτό που θα βάλεις. Από εκεί και πέραπλέον όλη η υπόλοιπη κουζίνα, ντύνεταιγύρω από το ψυγείο.

Ερ.Οι πελάτες σας είναι συνήθως άτομα πουέχουν βαρεθεί, ας πούμε, ένα μέρος τουσπιτιού τους, την κουζίνα στην περίπτωσημας, και θέλουν να κάνουν απλώς μιααλλαγή που δεν θα τους κοστίσει πολύ;

Α.Κοσμίδης. Οι πελάτες μας μπορεί να είναιαπό κάποιον που ενδιαφέρεται να αγοράσειμια καινούρια συσκευή και μας ξέρει ήμας βρήκε και τον ενδιαφέρει αυτή τηβαρετή συσκευή να γίνει ενδιαφέρουσακαι να ταιριάζει με τον χώρο του. Μπορείνα είναι κάποιος που ανακαινίζει τοσπίτι του ή μετακομίζει και το παλιότου ψυγείο δεν ταιριάζει στον καινούριοτου χώρο. Μπορεί να είναι κάποιος οοποίος έχει ψυγείο το οποίο έχειχτυπήματα, ή γρατζουνιές ή σκουριά καιγενικά είναι φθαρμένο. Όλες οι περιπτώσειςπου μπορούν να προκύψουν και προκύπτουν.

Ερ.Οικογενειακή επιχείρηση τον καιρό τηςκρίσης. Πώς και πόσο σας έχει επηρεάσει;

Γ.Κοσμίδης. Όχι πάρα πολύ. Αν το πάρουμεαπό άποψη καθαρών μεγεθών καθόλου. Κάθεχρονιά που περνάμε, είμαστε πάνω απότην προηγούμενη. Χτυπάμε ξύλο, όταν τολέμε αυτό. Νομίζω όμως ότι μας «ευνοεί»η κρίση. Ο λόγος είναι ότι, αντί να παςνα αγοράσεις μια καινούργια συσκευήκαι να εκταμιεύσεις ένα πάρα πολύ μεγάλοποσό αυτήν την στιγμή, τις περισσότερεςφορές όταν πρόκειται για ανακαινίσειςή για νέα ζευγάρια τα οποία παντρεύονται,συνήθως υπάρχει ένα ψυγείο. Δεν υπάρχειλόγος να πετάξεις το ψυγείο σου και ναπας να δώσεις χίλια με χίλια και ευρώγια να πάρεις άλλο. Αν έχεις ειδικά ένακαλό ψυγείο το οποίο απλά φαίνεταιταλαιπωρημένο ή απλά είναι λευκό ή έχειχτυπήματα ή είναι κιτρινισμένο, με τα200 - 220 ευρώ μπορείς να το κάνεις ναφαίνεται ουσιαστικά καινούργιο. Γιατίαπό την στιγμή που επενδύεται με μέταλλοαπό έξω, καινούργιο φαίνεται. Και σεπερίπτωση που θες να πας να αγοράσειςψυγείο, αυτήν την στιγμή υπάρχει πάραπολύ μεγάλη άνθιση στα μαγαζιά τα οποίαείναι «στοκ». Αντί να πας να αγοράσειςένα ψυγείο πρώτης διαλογής, μπορείς ναβρεις ένα χτυπημένο ψυγείο Β διαλογήςκαι να το πληρώσεις τα μισά λεφτά καινα το ντύσεις από πάνω. Οπότε και πάλιέχεις ένα κέρδος - όφελος της τάξης του30% με 40%. Κατά συνέπεια, μας ευνόησε ηχρονική στιγμή, όταν ξεκινήσαμε νακάνουμε αυτήν την δουλειά. Γιατί εμείςτο ξεκινήσαμε στην «είσοδο» της κρίσηςπου ο κόσμος πλέον σιγά, σιγά έψαχνεφθηνότερες λύσεις με τις οποίες θα κάνειτην δουλειά του. Μακάρι η χώρα μας ναβγει από την κρίση. Εννοείται. Αλλά μέχριστιγμής, η υπηρεσία, την οποία προσφέρουμεστον κόσμο, τον βοηθάει σε αυτούς τουςδύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Ερ.Το πελατολόγιο σας είναι μόνο από Ελλάδαή συνεργάζεστε και με το εξωτερικό; Γιαπαράδειγμα με κάποια εταιρεία που θέλεισυγκεκριμένα μοντέλα βαμμένα;

Γ.Κοσμίδης. Αυτήν την στιγμή, ο όγκος τηςδουλειάς μας έχει να κάνει με Ελλάδα. Ημεγάλη διαφορά που έχουμε την τελευταίαδιετία είναι ότι ανοιγόμαστε στηνχονδρική. Με ψηφιακές εκτυπώσεις πουείπαμε πριν, για μέταλλο, γίνεται αλλάαυτό απευθύνεται στην χονδρική, γιατίμιλάμε για εκατό τεμάχια και πάνω. Οπότεδεν μπορείς να απευθυνθείς σε ένανιδιώτη. Δεν έχουμε βρει κάποιον άλλοστο εξωτερικό, τουλάχιστον στην ΕυρωπαϊκήΈνωση, που να κάνει αυτήν την δουλειά,είναι κάτι που αργότερα μπορεί ναασχοληθούμε αλλά αυτήν την εποχήφροντίζουμε την ελληνική αγορά, σιγά,σιγά με σταθερά βήματα, να φτάσουμε εκείπου πρέπει.

Α.Κοσμίδης. Φυσικά αυτό δεν αναιρεί τογεγονός, αν κάποιος πελάτης εξωτερικούμας βρει και θέλει να «ντύσει» το ψυγείοτου, με ό,τι φύλλα θέλει, αρκεί να μας τοστείλει. Θα είναι μεγάλο το κόστοςαποστολής - παραλαβής - αποστολής.Αλλά δεν είναι απαγορευτικό. Το θέμααπλώς είναι ότι θα πρέπει να ντυθεί ησυσκευή στο εργαστήριο μας, γιατί είναιχειροποίητη δουλειά σε όλα τα στάδια,εκτός της βαφής που γίνεται ηλεκτροστατικάσε εργοστάσιο.

Ερ.Κάποιος που θέλει να αλλάξει το ψυγείοτου, την κουζίνα του και τα «air condition»του, γιατί ειλικρινά εμένα με κέρδισεπερισσότερο η δουλειά που κάνετε σεμάσκες «air condition». Αυτή η κιτρινίλα -μπεζ που δημιουργείται μετά τα δύο πρώταχρόνια, είναι πολύ ωραίο να μπορείς νατην βγάλεις και να το κάνεις να είναιστο χρώμα του τοίχου σου. Πόσο καιρό σαςπαίρνει για να ολοκληρώσετε την κάθεσυσκευή και τι κόστος έχει; Κατά μέσοόρο.

Γ.Κοσμίδης. Αν πούμε πέντε με επτά εργάσιμεςμέρες νομίζω ότι είμαστε καλυμμένοιπλήρως.

Ερ.Τι άλλες εφαρμογές έχει; Κάποιο άλλοαντικείμενο;

Γ.Κοσμίδης. Ναι. Μας έχουν φέρει τραπεζάκια,τα οποία ήταν στην ουσία ένα κουτί καιο άνθρωπος ήθελε να βάλει αλουμίνιοδαπέδου. Το «σαγκρέ» αλουμίνιο. Και αυτόγίνεται.

Α.Κοσμίδης. Και μάλιστα αυτό το τραπεζάκινομίζω ότι ήταν φτιαγμένο, «do it yourself».Θέλω να πω ότι το έφτιαξαν μόνοι τους.Εκείνοι το έφτιαξαν και εμείς το ντύσαμε.

Γ.Κοσμίδης. Μας έφεραν το σκελετό καιεμείς κάναμε το «φινίρισμα».

Α.Κοσμίδης. Και οτιδήποτε άλλο. Δηλαδήκάποιος πελάτης, αρχιτέκτονας, μας είχεζητήσει συγκεκριμένα να ντύσουμε έναναπορροφητήρα, συγκεκριμένου χώρου.

Γ.Κοσμίδης. Γενικότερα και αυτό έχει νακάνει κυρίως με τους πελάτες μας πουείναι χονδρικής και είναι καταστήματαπου πουλάνε έπιπλα κουζίνας. Την τελευταίαπενταετία, οτιδήποτε προκύψει μέσα σεμία κουζίνα, έχουμε φτάσει να είμαστετο πρώτο τους τηλέφωνο. Δηλαδή έχουμεδει απίστευτα πράγματα να μας ζητάνε.Μερικά δεν μπορούμε να τα κάνουμε αλλάτις περισσότερες φορές μπορούμε καιτους εξυπηρετούμε. Από προεκτάσεις γιαμπουριά απορροφητήρων εντοιχιζόμενωνμέχρι οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε.Γυψοσανίδες να καλύψουμε με αλουμίνια,πάρα πολλές εφαρμογές.

Α.Κοσμίδης. Γιατί ως οικογένεια δεν μαςαρέσει να μην εξυπηρετούμε τον πελάτη.Πάντα προσπαθούμε να κάνουμε ότι περνάειαπό το χέρι μας, ακόμα και αν δεν τογνωρίζουμε, να βρούμε τον τρόπο και τηνλύση, για να εξυπηρετηθεί ο πελάτης. Καιαυτή είναι η αρχή μας εδώ και τρειςγενιές. Έτσι ξεκίνησε και αυτή η δουλειάδηλαδή. Στην ερώτηση για το αν λευκόψυγείο μπορεί να γίνει ανοξείδωτο, ηαπάντηση ήταν, γιατί να μην μπορεί ναγίνει. Και έτσι ξεκινήσαμε. Το αν συμφέρειείναι μια άλλη ιστορία καθώς και το πόσοκαιρό θα μας πάρει, αλλά ναι, γίνεται.

Ερ.Δουλεύετε και ανάγλυφες επιφάνειες;Δηλαδή αν κάποιος θέλει για παράδειγματο όνομά του ανάγλυφο πάνω στο ψυγείοτου, γίνεται;

Γ.Κοσμίδης. Θεωρητικά υπάρχει τέτοιαδυνατότητα αλλά ως τώρα δεν μας έχειτύχει και δεν το έχουμε κάνει.

Α.Κοσμίδης. Θα την βρούμε την λύση και γιααυτό.

Γ.Κοσμίδης. Τεχνικά γίνεται. Δεν είναικάτι, αλλά θα ανεβάσει το κόστος αρκετά,οπότε δεν ξέρω αν θα συμφέρει τον πελάτηνα γίνει κάτι τέτοιο. Οι ψηφιακέςεκτυπώσεις, χρησιμοποιώντας το χρώμασου ως παλέτα, τα υλικά τα οποίαχρησιμοποιούνται και το βινύλιο και τααυτοκόλλητα τα υπόλοιπα, το αποτέλεσμάτους είναι πολύ καλό.

Α.Κοσμίδης. Και είναι βινύλιο εξωτερικούχώρου, με αντοχή από επτά έως δέκα χρόνια.Οπότε σε εσωτερικό χώρο αντέχει ακόμαπαραπάνω.

Γ.Κοσμίδης. Θα πεθάνει πρώτα το ψυγείο,πριν από το βινύλιο.

Α.Κοσμίδης. Θα ήθελα να πω κάτι σχετικάμε τα αυτοκόλλητα βινυλίου. Έρχεταικάποιος πελάτης, αποφασίζει να ντύσειμε Χ χρώμα το ψυγείο του και θέλει ναβάλει για παράδειγμα ένα πορτοκάλιπάνω. Παρέχουμε δωρεάν προσχέδια απότο τι θα είναι αυτό το πορτοκάλι. Αν θαείναι φλούδα, αν θα είναι πολλά πορτοκάλιαμαζί, αν θα είναι ένα ολόκληρο πορτοκάλιή μισό. Μέχρι και το πού θα είναι καιπόσο σε μέγεθος. Και στέλνουμε το ίδιοψυγείο σε προσχέδια και το έχουμεδουλέψει, για να διαλέξει ακριβώς τηνεικόνα και το πώς θα είναι τελικά τοψυγείο του.

Γ.Κοσμίδης. Ένας πελάτης δεν χρειάζεταινα έχει φωτογραφίες για αυτά που θέλει.Χρειάζεται απλά να μας πει ότι θέλει ναβάλει για παράδειγμα ένα μικρόφωνο πάνωστο ψυγείο του. Θα τον ρωτήσουμε απλάποιας εποχής θέλει να είναι το μικρόφωνοκαι στην συνέχεια θα κάτσουμε να βρούμετις απαραίτητες εικόνες για να επιλέξουμεμαζί με τον πελάτη αυτό που θέλει.

Α.Κοσμίδης. Αν βέβαια έχει δικιά του εικόναπου θέλει να μπει πάνω στην συσκευή του,τότε αυτή θα πρέπει να είναι σε μεγάληανάλυση. Αυτό είναι όλο. Για τα «aircondition» που έλεγες πριν να διευκρινίσουμεότι αυτό που βάφουμε είναι η μάσκα του.Όχι ολόκληρο.

Γ.Κοσμίδης. Αν κάποιος πελάτης θέλει νατο κάνει αυτό είναι πολύ εύκολο. Φέρνειτον τεχνικό ή τον ψυκτικό για να τουκάνει συντήρηση και τον ρωτάει αν στοσυγκεκριμένο μοντέλο μπορεί να βγει ημάσκα. Συνήθως με τέσσερις βίδες βγαίνει.Και μετά είτε αυτήν την μάσκα την παίρνειο τεχνικός είτε ο ίδιος ο πελάτης μαςτην φέρνει. Μέσα σε δύο μέρες την παίρνειπίσω. Δεν είναι κάτι δύσκολο ή πολύπλοκο.Και δεν είναι κάτι που υπερβαίνει τα 45με 50 ευρώ.

Πάρτεμέρος στον διαγωνισμό καθημερινά στηνεκπομπή «Δια Χειρός», 3 με 4 το μεσημέρι.Στέλνοντας μήνυμα στο: 54002 γράφοντας:984, κενό, Κοσμίδης και το ονοματεπώνυμοσας. (χρέωση 0,25 ευρώ + ΦΠΑ). Ή τηλεφωνήστεμας στο 210 3411610.

Ονικητής θα ανακοινωθεί στην εκπομπή«Δια Χειρός» την Δευτέρα 21 Μαΐου.

Σημείωση: Αν ο νικητής είναι εκτός Αττικήςαναλαμβάνει ο ίδιος το κόστος αποστολήςκαι παράδοσης του ψυγείου του προς καιαπό εμάς. Εάν ο νικητής είναι εντόςΑττικής παραλαμβάνει και παραδίδει ηεταιρεία Cosmidis Coating.

Keywords
ψυγειο, air condition, ΦΠΑ, μαΐου, εταιρεία, εμφάνιση, λύση, θες, νέα, ελλαδα, air, βινύλιο, νατο, καθαρα δευτερα, Καλή Χρονιά, σχεδιο αθηνα, ητανε μια φορα, δουλεια, δωρεαν, εικονες, επιπλα, μοδα, ξυλο, ογκος, σημερινη, τηλεφωνο, φωτογραφιες, ψυγεια, αγορα, αλουμινια, αλουμινιο, ανθρωπος, απιστευτα, απλα, αυτοκολλητα, βγαινει, βιδες, βινύλιο, γινει, γινεται, δευτερα, διαδικτυο, εγινε, ευκολο, ευκολα, ευρω, ειλικρινα, ειπε, υπαρχει, εμφάνιση, εξι, επενδυσεις, επτα, εταιρεία, εφαρμογες, ζευγαρια, ιδεα, υπηρεσια, θες, κουζινα, κουζινες, λεφτα, λύση, μαΐου, μηνες, μινι, μικρο, μοντελα, μπορεις, μπορειτε, νατο, παντα, οικογενεια, ονομα, ουσιαστικα, ουσια, οφελος, παμε, πλακα, πορτα, συγκεκριμενα, συνεχεια, συντηρηση, σχεδιο, ταση, τιμη, τι ειναι, υψηλη, φυσικα, φυλλα, φοντο, φορα, χερι, χονδρικη, χρωμα, βηματα, δωσεις, ειδη, χωρα, λευκο, μπεζ, τυχερο, θελω να, υλικα, βεβαιως, ωραιο, ξεκινησε, χερια
Αναζητήσεις
επένδυση σε ψυγείο, αυτοκολητη επενδηση ψυγειον
Τυχαία Θέματα