«Μεγάλη Κυρία» στο Τορίνο 3-0 την Τσέλσι

Με το ένα πόδι στους "16" βρίσκεται η Γιουβέντους μετά το θριαμβευτικό 3-0 επί της Τσέλσι και της αρκεί μια ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική για να περάσει μαζί με τη Σαχτάρ στην επόμενη φάση. Πρόκριση για Βαλένθια και Μπαγερν που... βολεύτηκαν στο 1-1, γκολ o Σαμαράς στην Πορτογαλία αλλά ήττα της Σέλτικ με 2-1 από τη Μπενφίκα.
 
Μεγάλη νίκη για τη Γιουβέντους στον αγώνα που ξεχώριζε στο σημερινό πρόγραμμα του Champions League,
αφού με γκολ των Κουαλιαρέλα, Βιντάλ και Τζιοβίνκο επικράτησε με 3-0 της απογοητευτικής Τσέλσι και τώρα είναι στη δεύτερη θέση με 9 βαθμούς. Νίκη δικιά της και της Σαχτάρ θέλουν οι άγγλοι στη τελευταία αγωνιστική για να περάσουν στους "16" της διοργάνωσης.

Η Μπάγερν δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε από το 33' λόγω αποβολής του Μπαραγκάν και έμεινε στο 1-1 με τη Βαλένθια στο "Μεστάγια". Με αυτή την ισοπαλία εξασφάλισαν και οι δύο ομάδες την πρόκριση στην επόμενη φάση έχοντας 10βαθμούς, ενώ ακολουθεί η Μπάτε Μπορίσοφ με 6 και θα συνεχίσει στο Europa League.

Η Κλουζ του Παντελή Καπετάνου νίκησε εύκολα στη Ρουμανία με 3-1(από το ημίχρονο) την Μπράγκα, η οποία έπαιζε και με 10 παίκτες από το 46' λόγω αποβολής του Ντουγκλάο και ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με τη Γαλατασαράι η οποία νίκησε και αυτή τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-0.

"Κλείδωσε" τη πρόκριση και η Σαχτάρ που νίκησε με το ευρύ τη Νόρντζελαντ στη Δανία με 2-5, φωνάζουν με το δίκιο τους για την κίνηση του Αντριάνο οι δανοί να μην τηρήσει το Fair Play, στη φάση που έκανε το 1-1.

Τέλος, ο Γιώργος Σαμαράς σκόραρε στο ματς της Σέλτικ με τη Μπενφίκα αλλά το γκολ του δεν έφτασε, αφού η Μπενφίκα επικράτησε τελικά με 2-1 και έπιασε του Σκοτσέζους στην δεύτερη θέση με 7 βαθμούς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπενφίκα-Σέλτικ 2-1 (Τζον 7', Γκαράι 71'-Σαμαράς 32')
Κλούζ-Μπράγκα 3-1 (Πέδρο 7', 15', 33'-Αλαν 17')
Νόρντζελαντ-Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-5 (Νόρντσταντ 24', Λόρετζεν 30'-Λουίς Αντριάνο 26', 53', 81', Γουίλιαν 44', 50')
Γαλατασαράι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0 (Γιλμάζ 53')
Γιουβέντους-Τσέλσι 3-0 (Κουαλιαρέλα 38', Βιδάλ 61', Τζιοβίνκο 91')
Βαλένθια-Μπάγερν Μονάχου 1-1 (Φεγκουλί 77'-Μίλερ 82')

 
Keywords
Τυχαία Θέματα