Με Σλοβενία κρίνεται η πρόκριση

Έχασε από την Ισπανία χθες, αλλά δεν χάθηκε η Εθνική Νέων Ανδρών. Η νίκη της Λιθουανίας επί της Σλοβενίας έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στην ελληνική ομάδα για πρόκριση την οποία πρέπει να εκμεταλευθεί σήμερα με αντίπαλο την Σλοβενία στις 19:15 Μακεδονία TV.

Τι πρέπει να συμβεί για να επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το οποίο διεξάγεται στην Κρήτη. Από τη μία να επικρατήσει οποσδήποτε
η Ελλάδαη επί της Σλοβενίας και από την άλλη, στο παιχνίδι που θα έχει προηγηθεί μεταξύ Ισπανίας και Μεγάλης Βρετανίας να κάνουν οι Ίβηρες το καθήκον τους και να νικήσουν. Αν η Ισπανία επικρατήσει της Μεγάλης Βρετανίας και η Ελλάδα της Σλοβενίας, τότε η Εθνική τερματίζει τέταρτη στον όμιλο και στα προημιτελικά της Παρασκευής θα αντιμετωπίσει τον πρώτο του άλλου γκρουπ (μια εκ των Τουρκίας, Κροατίας και Γαλλίας). Αν η Ελλάδα ηττηθεί από τη Σλοβενία ή αν η Μεγάλη Βρετανία επιβληθεί της Ισπανίας, τότε δεν συνεχίσει στους «8», αλλά θα παίξει αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 9-12.
Keywords
Τυχαία Θέματα