Με πίστη για τη νίκη «πέταξε» για το Μάλμε

Ο Ολυμπιακός «πέταξε» για το Μάλμε για το καθοριστικό παιχνίδι της Τετάρτης, με πίστη για τη νίκη που θα του εξασφαλίσει την τρίτη θέση του ομίλου αλλά και αυξημένς πιθανότητες να συνεχίσει στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μίτσελ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μπενίτες, Φουστέρ και Σιόβα, ενώ πήρε 23 παίκτες στην αποστολή. Όλους τους διαθέσιμους, δηλαδή, αλλά και τον Φορτούνη ώστε και να είναι στο ευρωπαϊκό κλίμα της ομάδας παρότι δεν είναι δηλωμένος στη λίστα αλλά και να συμμετάσχει
στη βραδινή προπόνηση (20.00 ώρα Ελλάδας), μετά την οποία ο προπονητής θα αποφασίσει για την ενδεκάδα.

Οι Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μαζουάκου, Μποτία, Αμπιντάλ, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης, Κασάμι, Ντομίνγκες, Αφελάι και Μήτρογλου έχουν το προβάδισμα, αλλά για το δεξί άκρο της άμυνας δεν είναι απίθανο να διατηρηθεί ο Ελαμπντελαουί όπως και να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα ο Ντουρμάζ που έχει παίξει τέσσερα χρόνια σ΄αυτό το γήπεδο και ξέρει καλά τα μυστικά της Μάλμε.

Στην αποστολή μετέχουν και οι Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Γιαννούλης, Εντινγκά, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Φορτούνης, Βέργος και Βούρος . Ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του περισσότερους από 1.000 οπαδούς του από την Ελλάδα αλλά και από κάθε γωνιά της Ευρώπης. Μισή ώρα πριν από την προπόνηση, ο Μίτσελ και ένας παίκτης (πιθανότατα ο Ντουρμάζ) θα δώσουν συνέντευξη Τύπου, ενώ η συνέντευξη του Χαρέιντε και η προπόνηση της Μάλμε θα γίνουν το μεσημέρι. Στην πτήση τσάρτερ βρίσκεται και η ομάδα νέων του Ολυμπιακού, η οποία παίζει την Τετάρτης στις 15.30 με την Μάλμε για το Youth League.

Μόνο η νίκη είναι στο μυαλό των παικτών του Ολυμπιακού στον αγώνα της Τετάρτης με τη Μάλμε στη Σουηδία, όπως φάνηκε δια στόματος του Τσόρι Ντομίνγκες. Πάντως ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για την ομάδα του.

«Δεν υπάρχουν φαβορί σε έναν αγώνα Champions League. Όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα πάμε για να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Σχολιάζοντας την ήττα από τον Ατρόμητο είπε: «Συμβαίνουν και αυτά στο ποδόσφαιρο. Μπορεί να έχεις μια άσχημη μέρα και να χάσεις. Όμως αυτό το ματς ανήκει στο παρελθόν και πλέον επικεντρωνόμαστε στη συνέχεια και την αναμέτρηση με τη Μάλμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα