Με Ορμπάιθ για τους "16"

Μέχρι πριν απο λίγες ώρες τα φαβορι προκειμένου να συναντηθούν στην φάση των "16" ήταν ο Ολυμπιακός και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Και οι δύο υπέστησαν ήττες σοκ, με σκορ μάλιστα που ουσιαστικά δίνουν τεράστιο προβάδισμα στον αντίπαλο. Απο τη μια το 3-0 της Λεβάντε επί των πρωταθλητών Ελλάδας. Και απο την άλλη το καθαρό 2-0 της Ρούμπιν επί των κατόχων του Europa.
Και μάλιστα 2-0 μέσα στην Μαδρίτη! Στο "καυτό"... "Βιθέντε Καλντερόν". Ουσιαστικά οι Ρώσοι είναι με το... ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Και ποιος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς για εκείνους; Ο Πάμπλο Ορμπάιθ. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού που έγραψε το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις! Το πρώτο γκολ της Ρούμπιν πέτυχε ο Καραντενίζ μόλις στο 6΄. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ρώσοι έπαιζαν με δέκα παίκτες απο το 45' λόγω αποβολής του Σαρόνοφ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Ασένχο, Γκοντίν, Χουάνφραν, Τιάγκο, Αρντά, Κάτα Ντίαζ (60' Ραούλ Γκαρσία), Φιλίπε Ρουίς (66' Σαούλ Νίγκες), Σουάρεζ (46' Κόκε), Ροντρίγκεζ, Αντριάν Λόπεζ, Φαλκάο.
ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ: Ρουζίκοφ, Ανσάλντι, Σέζαρ Νάβας, Μαρκάνο, Καραντενίζ (88' Κουζμίν), Ορμπάιθ, Κίσλιακ, Ερεμένκο, Νάτσο, Ντιαντουίν (86' Ροντόν).
Keywords
Τυχαία Θέματα