Με όλα του τα αστέρια με Αντερλεχτ

Το μοναδικό φετινό φιλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» δίνει απόψε στις 21.00, Novasports 1, o Ολυμπιακός με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Βελγίου Άντερλεχτ.

Οι ερυθρόλευκοι αναζητούν μια καλή εμφάνιση μπροστά στο κοινό τους για να αφήσουν πίσω τις κακές εντυπώσεις από τα προηγούμενα φιλικά και να επαναφέρουν το θετικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί με τις μεταγραφικές κινήσεις
τους.

Ο Μίτσελ έχει λάβει το μήνυμα της υπομονής από τη διοίκηση για να φανεί η δουλειά της προετοιμασίας, στοιχείο που θα διευκολυνθεί με ένα καλό παιχνίδι σήμερα το βράδυ και γι΄αυτό το λόγο ο Ισπανός αναμένεται να επιλέξει ένα σχήμα με τους παίκτες που έχει στο μυαλό του για τις βασικές επιλογές της χρονιάς.

Σαβιόλα, Κάμπελ, Βάις, Ντομίνγκες είναι οι «κράχτες» για τον κόσμο που αναμένεται πολύς στο γήπεδο. Ο Μίτσελ δεν πήρε στην αποστολή τους τραυματίες Ιμπαγάσα, Διαμαντάκο και τους Ολαϊτάν, Ντε Βινσέντι, Κάρολ, Κοντρέρας, Γιαννιώτη.

Στις 19.00 θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας του Ολυμπιακού σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, μπροστά από τη Θύρα 7. Κι η ομάδα θα παίξει απόψε με τη νέα εμφάνιση και την κλασσική ερυθρόλευκη φανέλα για πρώτη φορά φέτος.
Keywords
Τυχαία Θέματα