Με νίκη ο ΠΑΟ

Με τρεις αγώνες άνοιξε το Σάββατο η αυλαία της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκ. O Παναθηναϊκός παρόλα τα διοικητικά του προβλήματα κέρδισε με 1-0 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Σκόρερ ο Κλέιτον στο 17ο λεπτό.

Ο Άρης σε ένα συγκλονιστικό ματς με συνεχείς αλλαγές στο σκορ επικράτησε με 4-2 του Πανιωνίου

γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τα 98α γενέθλια του. Αξίζει να σημειωθεί οτι οι γηπεδούχοι πέτυχαν τα τρία από τα τέσσερα γκολ σε διάστημα έξι λεπτών. Τα γκολ για τους κιτρινόμαυρους πέτυχαν οι Φατλι , Ούμπιντες, Τριανταφυλλάκος και Νέτο ενώ για τους κυανέρυθρους σκόραρε και τις δύο φορές ο Κούτσι. Οι παίκτες του Μασάδο έφτασαν πλέον τους 39 βαθμούς, τρεις πίσω από την 5η ΑΕΚ και μπαίνουν δυνατά στο παιχνίδι της πεντάδας. ενώ ο Πανιώνιος έμεινε στους 29 βαθμούς τέσσερις πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Ατρόμητος με γκολ του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίς έχει βαλθεί να βγάλει την ομάδα του στην  νίκησε την Ξάνθη με 1-0. Οι Περιστεριώτες έσπασαν το ρεκόρ με 13 νίκες στην Α' Κατηγορία και βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 47 βαθμούς  την ώρα που η ελεύθερη πτώση της Ξάνθης συνεχίζεται με 8 συνεχόμενες ήττες.
 
Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Κυριακή με τους αγώνες:
Στις 15.00 Δόξα Δράμας - Λεβαδειακός
Στις 17.15  ΑΕΚ- Παναιτωλικός και Πας Γιάννινα-Εργοτέλης, στις 19.30 Κέρκυρα - ΠΑΟΚ και
Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης
 
Στο μπάσκετ και την 25η αγωνιστική της Α1 ανδρών είχαμε τα εξής αποτελέσματα:
 
Ίκαρος Καλλιθέας - ΠΑΟΚ  82-64
Κολοσσός Ρόδου - Περιστέρι 83-53
ΚΑΟ Δράμας - Μαρούσι 96-58
 και Άρης - Ρέθυμνο 78-60
 
Στο χώρο της ιστιοπλοΐας , το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Finn, που ολοκληρώθηκε το Σάββατο  στο Σκαρλίνο της Ιταλίας, κατέκτησε ο Γιάννης Μιτάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα