Με απουσίες στον Βόλο ο Παναθηναϊκός

Με αρκετές και σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί το βράδυ της Κυριακής στις 20:30 στο "Πανθεσσαλικό" στάδιο ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Συγκεκριμένα, το μεγάλο πρόβλημα για τον τεχνικό της αθηναϊκής ομάδας, Ζεσουάλδο Φερέιρα,
εντοπίζεται στη μεσαία γραμμή, αφού οι Ζιλμπέρτο Σίλβα, Μαρίνος, Χριστοδουλόπουλος (τραυματίες) και από σήμερα και ο Κατσουράνης (προσβλήθηκε από ίωση) δεν υπολογίζονται.

Αντίθετα, οι Καραγκούνης και Λέτο ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης και τέθηκαν στη διάθεση του Ίβηρα προπονητή, έστω και αν δεν βρίσκονται στον ύψιστο βαθμό ετοιμότητας. Στην αποστολή των "Πρασίνων", την οποία ανακοίνωσε ο Φερέιρα μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης, συμπεριλήφθηκαν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Τζόρβας, Κοτσόλης, Καρνέζης, Βύντρα, Μαχλελής, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Καντέ, Ιωαννίδης, Σιμάο, Κλέιτον, Καραγκούνης, Νίνης, Λουίς Γκαρσία, Λέτο, Γκοβού, Πετρόπουλος, Σισέ, Πλεσί.
Keywords
Τυχαία Θέματα