Μακελειό σε δημοτικό σχολείο

Ένας άγνωστος άνδρας άνοιξε πυρ σήμερα σε δημοτικό σχολείο στο Νιούτον του Κονέκτικατ, στις βορειοανατολικές ΗΠΑ. Στους 27 ο αριθμός των θυμάτων -ανάμεσα τους πολλά παιδιά- σύμφωνα με τελευταίο απολογισμό, μεταδίδει το CBS. Νεκρός είναι ο δράστης.

Όλα τα σχολεία της περιοχής έχουν κλείσει μετά το περιστατικό, όπως ανακοίνωσε η αρχή που είναι αρμόδια για τα δημόσια σχολεία

του Νιούτον.

Ο δράστης, ένας 24χρονος, είναι νεκρός, ενώ δύο όπλα βρέθηκαν στο σημείο του συμβάντος, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News χωρίς να επικαλείται κάποια πηγή.

Σύμφωναμε αμερικανικά ΜΜΕ, στο σπίτιτου δράστη στο Νιου Τζέρσεϊ, βρέθηκε το πτώμα του πατέρα του, τον οποίο εκτέλεσε. Στησυνέχεια ο νεαρός μετέβη στο σχολείοόπου σκότωσε τη μητέρα του, που εργαζόταν ως δασκάλα εκεί, ενώ άνοιξε πυρ εναντίον ολόκληρης τάξης!

Στο νοσοκομείο Danbury έχουν διακομιστεί αρκετά άτομα από το σχολείο, όπως δήλωσε μια εκπρόσωπός του στο NBC Connecticut.

Σύμφωναμε τις εικόνες που μεταδίδουν τηλεοπτικά δίκτυα, πολλά ασθενοφόρα καθώςκαι οι γονείς των μαθητών έχουν σπεύσει στο σχολείο Sandy Hook, όπου φοιτούν παιδιά ηλικίας 5 με 10 ετών.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Keywords
Τυχαία Θέματα