Μάχη κορυφής στο Καραϊσκάκη

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ "μονομαχούν" στο "Καραϊσκάκη" για την εμβόλιμη 6η αγωνιστική, με τρόπαιο την κορυφή της Superleague.

Με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να προηγείται στη βαθμολογία και τους «ερυθρόλευκους» να ακολουθούν με διαφορά δύο βαθμών, η μάχη για τη νίκη αναμένεται έντονη, καθώς πέραν από το γόητρο θα έχει και βαθμολογικό κέρδος.

Από τις
υπόλοιπες συναντήσεις της Τετάρτης ξεχωρίζουν εκείνες στο Περιστέρι και την Ξάνθη, όπου ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τη δυνατή φέτος Βέροια και η ομώνυμη ομάδα της Θράκης θα φιλοξενήσει την εκπληκτική Καλλονή, που μοιράζεται την τρίτη θέση στην κατάταξη με τον Παναθηναϊκό. Αμφίρροπες, όμως, αναμένονται και οι υπόλοιπο τρεις αγώνες. Ο Πανθρακικός, που δυσκόλεψε πολύ τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή, παίζει στην Κομοτηνή με τον Πλατανιά και δεν έχει άλλο περιθώριο για εντός έδρας απώλειες, αφού με έξι βαθμούς μοιράζεται τη 17η θέση με τον Εργοτέλη.

Στα Γιάννενα, ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Λεβαδειακό που δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά φέτος, σε αντίθεση με τους Ηπειρώτες οι οποίοι με μια νέα νίκη θα φτάσουν στα «ψηλά» του βαθμολογικού πίνακα, ενώ στην Κέρκυρα οι «Φαίακες» αντιμετωπίζουν τον Πανιώνιο με τον οποίο ισοβαθμούν στους 11 πόντους, προερχόμενοι από το βαρύ 0-4 απέναντι στον Ολυμπιακό.

Το σημερινό πρόγραμμα:

15:00 Πανθρακικός-Πλατανιάς

17:15 Ατρόμητος-Βέροια

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός

17:15 Κέρκυρα-Πανιώνιος

17:15 Ξάνθη-Καλλονή

19:30 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
Keywords
Τυχαία Θέματα