Λύση στο θέμα της αποχής στην εθνική πόλο

Συνάντηση με αντιπροσωπεία των παικτών, για να βρεθεί λύση με τη καθυστέρηση των πληρωμών από την ΚΟΕ και να σταματήσουν την αποχή από την Εθνική πόλο είχε σήμερα ο Υφ. Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός.

Αυτό που προέκυψε, είναι πως υπάρχει επιθυμία από την Πολιτεία να «κλείσει εδώ και τώρα» το θέμα και να μπορέσει η Εθνική να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

«Η βούληση του υπουργού είναι ξεκάθαρη. Θέλει να δώσει λύση

στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε, θεωρώντας ότι τα αιτήματά μας είναι αυτονόητα, λογικά και δίκαια», τόνισε ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Χρήστος Αφρουδάκης και συνέχισε:

«Μας ενημέρωσε ότι μίλησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ΚΟΕ για το πρόβλημα αυτό και του μετέφερε ότι θέλει να δοθεί άμεσα λύση.

Ακόμα κάλεσε, στο ραντεβού στο γραφείο του και την αρμόδια υπάλληλο από τη διεύθυνση οικονομικού της ΓΓΑ προκειμένου να ενημερωθεί αλλά και να γίνει αυτό μπροστά σε εμάς, ως στάση ειλικρίνειας, για τα χρήματα που έχει να πάρει η Ομοσπονδία.

Ουσιαστικά τις επόμενες μέρες περιμένουμε τις κινήσεις του Υπουργού και παράλληλα τη στάση που θα κρατήσει η Ομοσπονδία.

Ευελπιστούμε ότι θα ευαισθητοποιηθεί η ΚΟΕ και θα δώσει κάποια λύση.
Εμείς δεν έχουμε κλείσει καμία πόρτα, είμαστε ανοιχτοί σε κάθε συζήτηση. Αντιθέτως αυτό έχει γίνει από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας», ήταν τα λόγια του αρχηγού, που ευχαρίστησε τον κ. Ανδριανό για τη στάση του.

Keywords
Τυχαία Θέματα