Λήγει η προθεσμία

Εως και σήμερα οι δηλώσεις συμμετοχής, για όσους θέλουν να τρέξουν στον 2ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας, στον αγώνα τριών χιλιομέτρων την Κυριακή 31 Μαρτίου.

Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και ο ΣΕΓΑΣ.

Οι εγγραφές γίνονται αποκλειστικά και μόνο στα γυμναστήρια στο Δήμο Αθηναίων, ενώ το κόστος είναι μηδενικό. Περισσότερες πληροφορίες αλλά και έγγραφες στο www.athinahalfmarathon.gr.

Στον

Ημιμαραθώνιο το όριο συμμετοχής είναι οι 3.000 δρομείς, στον αγώνα δρόμου 5χλμ 3.500 και στον αγώνα 3χλμ 3.000 αθλητές.

Δικαίωμα συμμετοχής στον Ημιμαραθώνιο έχουν μόνο ενήλικοι, στον αγώνα 5 χλμ όσοι έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους και στον αγώνα 3 χλμ όσοι έχουν συμπληρώσει το 9ο έτος της ηλικίας τους. Ο αγώνας AMEA & Special Olympics 600μ. απευθύνεται σε αθλητές ΑΜΕΑ και σε αθλητές Special Olympics, ανεξαρτήτου ηλικίας.

Μετάλλιο και δίπλωμα θα απονεμηθεί στους τρεις πρώτους νικητές της Γενικής κατάταξης ανδρών και γυναικών, ενώ κύπελλο θα απονεμηθεί μόνο στον πρώτο αθλητή και την πρώτη αθλήτρια.

Χρηματικά έπαθλα θα δοθούν στους πρώτους νικητές του Ημιμαραθωνίου, ενώ σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι δρομείς θα μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης το πιστοποιητικό συμμετοχής με τους χρόνους του τερματισμού τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα