Λευκή ισοπαλία στη Λιβαδειά

Η διακοπή του πρωταθλήματος φαίνεται πως επηρέασε αρνητικά Λεβαδειακό και Παναιτωλικό, οι οποίοι έμειναν στο 0-0 στη Λιβαδειά για τη 12η αγωνιστική, σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας.

Ο Λεβαδειακός προσπάθησε, το πάλεψε, είχε τις περισσότερες τελικές στην αναμέτρηση αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει για ακόμα ένα ματς, με αποτέλεσμα να αρκεστεί στο βαθμό της ισοπαλίας, παραμένοντας ωστόσο στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Απ' την άλλη, ο Παναιτωλικός, προσπάθησε να αποδράσει με

τη νίκη, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τους Βιγιαφάνες, Μαρτίνες και Άλβες αλλά δεν τα κατάφερε. Με το βαθμό της ισοπαλίας όμως έφτασε τους 14 βαθμούς και έπιασε έστω και προσωρινά τον Ατρόμητο στην έκτη θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός (Σ. Παντελίδης): Σηφάκης, Μαχαίρας, Κώτσιος, Γεωργιάδης, Ζίτο, Βούκσεβιτς, Τομάς, Σοτέλο (55' Μάντζιος), Σάντσες (46' Μιλοσάβλιεφ), Ορτέγκα (79' Μπορνταγκαράϊ), Κονέ

Παναιτωλικός (Μ. Χάβος): Μπρακάλι, Μπεχαράνο (79' Μύγας), Μαλεζάς, Ετζενγκέλε, Κουτρομάνος, Γοδόι, Φωτάκης (59' Καλογέρης), Μαρτίνες, Καπέλ, Βιγιαφάνες, Άλβες (59' Βασιλείου)

Keywords
Τυχαία Θέματα