Κυριακάτικος Τύπος

Το πακέτο των μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και οι συζητήσεις και τα σενάρια περί αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους είναι τα θέματα που κυριαρχούν στον Τύπο της Κυριακής.

    
Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

    
ΕΘΝΟΣ της Κυριακής: "Μέτρα-ασπίδα στην "πορτοκαλί κάρτα" της τρόικας. ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ".

    

Η εφημερίδα τονίζει ότι "Ενα έντονο παρασκήνιο μεταξύ Αθήνας
και Βρυξελλών διαδραματίστηκε πριν απο τις κυβερνητικές εξαγγελίες με τους ελεγκτές να διαμηνύουν ότι η επόμενη δόση δεν θα είναι δεδομένη".

    
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της Κυριακής: "ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ Η ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ".

    
Η εφημερίδα γράφει ότι "Μόνο όποιος γνωρίζει τι θα πει "καρκίνος στο πάγκρεας" μπορεί να αντιληφθεί ότι ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ σώθηκε ο Νίκος Κουρκούλης". Ηδη έχει πειστεί αυτός και η οικογένειά του ότι θεραπεία δεν μπορούσε να υπάρξει στην περίπτωσή του".

   

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής: "ΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. Νέο τσουνάμι μετά το Πάσχα".

   

    Η εφημερίδα τονίζει ότι "Νέους πονοκεφάλους δημιουργεί σε μισθωτούς, συνταξιούχους, δημοσίους υπαλλήλους, ανέργους, πολύτεκνους αλλά και σε ιδιοκτήτες ακινήτων το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Σταθερότητας 2012-2015, ύψους 23 δισ. ευρώ".

   

    Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "Εκλογές για να σωθεί η χώρα".

   

    Σύμφωνα με την εφημερίδα "Ο πρωθυπουργός ομολογεί τώρα ότι δεν ξέρει πότε θα βγει η Ελλάδα από την κρίση. Η χώρα χρειάζεται επειγόντως αλλαγή πορείας. Η κρίση είναι πολιτική και οχι μόνο οικονομική. Πρέπει να γίνουν εκλογές πριν να είναι αργά".

   

    Η ΕΠΟΧΗ: "ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ - ΕΜΦΑΝΕΣ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. Θα αφήσουμε να μας κουρέψουν με την ψιλή;

   

    Η εφημερίδα σημειώνει ότι "Χωρίς ίχνος αισιοδοξίας και με σοβαρά προβλήματα στο εσωτερικό της, υπό τη μέγιστη πίεση των λεγόμενων αγορών και των ηγετικών κλιμακίων της Ευρωπαϊκής Ενωσης και του ΔΝΤ, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προχωρά στο δεύτερο μέρος της νεοφιλελεύθερης πολιτικής της".

   

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Η ύστατη ευκαιρία για την κυβέρνηση και την οικονομία".

   

    Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα τονίζει ότι "Γολγοθάς" 40 ημερών για την κυβέρνηση. Με ασφυκτικές πιέσεις από το εξωτερικό και εκρηκτικό κλίμα στο εσωτερικό της χώρας βρίσκεται αντιμέτωπος ο Γ. Παπανδρέου".

   

    Η ΝΙΚΗ της Δημοκρατίας: "Η αναδιάρθρωση είναι πτώχευση;

   

    Η εφημερίδα τονίζει ότι "Η Ευρώπη αλλά και η ελληνική κυβέρνηση ετοιμάζονται για την αναδιάρθρωση του χρέους πριν ακόμη και από το 2013, όταν λειτουργήσει ο μόνιμος ευρωπαϊκός μηχανισμός σταθερότητας, που προβλέπει και τις ελεγχόμενες χρεοκοπίες στην Ευρώπη".

   

    Κυριακάτικη ΑΥΡΙΑΝΗ: "ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΑΠ΄ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ".
Keywords
Τυχαία Θέματα