Κρήτη: Εντοπίστηκαν πλήθος κλοπιμαίων

Πλήθος κλοπιμαίων εντόπισαν οι διωκτικές αρχές μετά από μεγάλη επιχείρηση που εξελίχθηκε σήμερα σε περιοχές του Ηρακλείου και του Ρεθύμνου.

Οι αστυνομικές έρευνες έγιναν σε στοχευόμενες περιοχές, με εφόδους σε σπίτια, καταστήματα, αποθήκες και ποιμνιοστάσια, ενώ τα κλοπιμαία έχουν μεταφερθεί με φορτηγά αυτοκίνητα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει πολλές προσαγωγές και σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον οκτώ απ' αυτές, έχουν εξελιχθεί σε συλλήψεις και αναμένονται πιθανότατα
αύριο ανακοινώσεις από την ΕΛΑΣ, ενώ αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για εξιχνίαση σημαντικών υποθέσεων.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, οι συλληφθέντες συνδέονται με την κλοπή 10 τόνων μελιού στις 'Ασιτες τον περασμένο Δεκέμβριο, καθώς και για σειρά άλλων ληστειών και διαρρήξεων που είχαν μείνει μέχρι σήμερα ανεξιχνίαστες, όπως η μεγάλη κλοπή εξοπλισμού από ταβέρνα στις Αρχάνες κ.ά.

Οι έρευνες έγιναν στην πόλη του Ηρακλείου, στον Μυλοπόταμο, στο Μονοφάτσι, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς.

Μεταξύ των πολλών ευρημάτων που εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν περιλαμβάνονται οικιακός και επαγγελματικός εξοπλισμός, χρυσαφικά, όπλα, ενώ το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται με την παρακολούθηση των τηλεφωνημάτων που είχαν μεταξύ τους οι φερόμενοι ως δράστες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ- ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα