Κωστένογλου: Ικανότερος ο Ολυμπιακός

Ο προπονητης της ΑΕΚ Νίκος Κωστενόγλου ήταν λιτός και κατανοητός: "Δυστυχώς ο Ολυμπιακός είναι ικανότερη ομάδα" παραδέχθηκε θέλοντας να εξηγήσει την ήττα της ομάδας του, (2-0) στο Φάληρο. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε πάλι θέλησε να ξεχωρίσει το συνειδητό απο το υποσυνείδητο. Είχε τους λόγους του ο κόουτς των πρωταθλητών... 
"Συνειδητά μετά το 2-0, δεν σκεφτόμασταν

τη Ρουμπίν. Υποσυνείδητα, ίσως να την σκεφτόμασταν. Προηγηθήκαμε με ξεκάθαρο τρόπο, γρήγορα και εύκολα. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η ΑΕΚ ανέβασε την άμυνά της, αλλά εμείς δεν διατηρήσαμε το ρυθμό που είχαμε στα πρώτα 25 λεπτά. Σε καμία περίπτωση, το ματς δεν είχε τελειώσει. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να βάλει ένα γκολ και να ξαναμπεί στο ματς. Θέλαμε να το αποφύγουμε" παραδέχθηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Και πρόσθεσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού: "Δεν συμφωνώ ότι η ΑΕΚ ήταν αδύναμη. Μέχρι το 2-0 ήμασταν δυνατοί και απειλήσαμε πολλές φορές. Η ΑΕΚ Κυνηγούσε τις φάσεις στρατηγικής και δεν ήταν εύκολο παιχνίδι για εμάς. Είναι ικανή στις στημένες φάσεις και εμείς έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί".

Ο Νίκος Κωστάνογλου πάλι απο την πλευρά του ανέφερε πως:"Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Άλλο πως θέλω να παίζει η ΑΕΚ και άλλο ποιες είναι οι δυνατότητες της. Εμείς δεν μπορούμε με κανένα αντίπαλο να ανοιχτούμε γιατί θα κινδυνεύσουμε. Η περσινή αρνητική εικόνα δεν επηρέασε την ομάδα. Είναι μια άλλη σεζόν. Δυστυχώς ο Ολυμπιακός είναι ικανότερη ομάδα. Βέβαια, να πω πως όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, πιστεύω πως με υπευθυνότητα και προσήλωση πρέπει να στοχεύουμε στη νίκη. Δεν είχαμε καλή εικόνα στα πρώτα 15 λεπτά, όμως αν θυμηθείτε και πριν το 2-0 είχαμε μια φάση με τον Βάργκας. Αφήνουμε το ματς πίσω, διδασκόμαστε από τα λάθη μας.Δεν μπορώ να μηδενίσω την προσπάθεια των παιδιών, έχουμε καλό κλίμα και θέλουμε να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια το πρωτάθλημα. Εγώ είμαι στεναχωρημένος ακόμη κι αν ήξερα πως παίζαμε με τον Ολυμπιακό. Θα πρέπει να έχουμε εγωισμό για να πετύχουμε".


* Ένα μικρο-επεισόδιο μεταξύ του Γιάννη Μανιάτη και του Κώστα Μανωλά, δημιουργήθηκε έξω απο τα αποδυτήρια του "Καραϊσκάκης". Ανταλλαγή... φιλοφρονήσεων στα "Γαλλικά" ας πούμε. 

Keywords
Τυχαία Θέματα