Κωπηλασία χωρίς νερό στο Σχοινιά

Η στάθμη του νερού στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά έχει κατέβει δραματικά, και σε συνδυασμό με την αυξημένη υδροβλάστηση, δημιουργεί πρόβλημα στις προπονήσεις.

Σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι αθλητές της κωπηλασίας, ενός αθλήματος που έχει προσφέρει στα ελληνικά χρώματα δεκάδες μετάλλια τα τελευταία χρόνια σε διεθνές επίπεδο.

Μόλις δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρώτου κοινοβίου, οι αθλητές δεν είναι σίγουροι για το αν θα μπορέσουν να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους εν όψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Ιουνίου,

που διεξάγεται στην Ισπανία.
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "Goal News", η στάθμη των υδάτων στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά είναι τόσο χαμηλά λόγω της έλλειψης βροχής, που δεν επιτρέπει στους αθλητές να προπονηθούν σε κανονικές συνθήκες.

Επιπλέον, τα φύκια και τα χόρτα που φυτρώνουν μέσα στο στίβο έχουν φτάσει σχεδόν μέχρι την επιφάνεια του νερού, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το έργο των αθλητών. Το κακό με το συγκεκριμένο θέμα είναι πως το βάθος του στίβου είναι 3,5 μέτρα, αλλά το μηχάνημα που κόβει τα χόρτα φτάνει μόλις μέχρι το 1,80 μέτρο.

Όπως τονίζει ο πρόεδρος της κωπηλατικής ομοσπονδίας, Γιάννης Καρράς: "Είναι οριακή η κατάσταση. Όσο βρέξει ο Θεός".

Πηγή:Sport24

Keywords
Τυχαία Θέματα