Κόντρα για την οικονομία

Νέα κόντρα μεταξύ κυβέρνησης – αξιωματικής αντιπολίτευσης με φόντο την φθινοπωρινή αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι στις αρχές του Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας αναμένεται να συζητηθούν οι όροι και το χρονοδιάγραμμα της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους.
Των επιλογών της συγκυβέρνησης υπεραμύνεται με άρθρο του στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Ευάγγελος Βενιζέλος.Χρησιμοποιώντας ως
παράδειγμα την περιπέτεια της Αργεντινής που επέλεξε τις μονομερείς κινήσεις αναφορικά με τη διαχείριση του δημόσιου χρέους της, με αποτέλεσμα να βρίσκεται εδώ και 13 χρόνια έρμαιο των διεθνών κερδοσκόπων , ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί χωρίς να τον κατονομάζει τον ΣΥΡΙΖΑ , για εξοργιστικά ανόητη και μικρόψυχη αντιμετώπιση σε βάρος της εθνικής οικονομίας και του ελληνικού λαού.
Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανακοίνωση της κυβερνητικής εκπροσώπου: “Τώρα όλοι ξέρουμε τι εννοούσε ο κ. Τσίπρας με την περίφημη φράση μακάρι να είχαμε γίνει Αργεντινή, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η κ. Βούλτεψη.
Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι χρησιμοποιώντας την περίπτωση της Αργεντινής, συντάσσεται ευθέως και ανερυθρίαστα με τους κερδοσκόπους των αγορών και προσπαθεί απεγνωσμένα να γαντζωθεί στην εξουσία, με το παραμύθι περί τέλους των μνημονίων και το φιάσκο με την δήθεν εξορία της τρόικα στο Παρίσι.
Keywords
Τυχαία Θέματα