Κόντρα για την εξαφάνιση Ξηρού

Άτυπηκόντρα υπουργείων Δημόσιας Τάξης καιΔικαιοσύνης για την εξαφάνιση τουΧριστοδουλου Ξηρού. ΗΕλληνική αστυνομία είχε ενημερωθεί γιατη χορήγηση άδειας του Ξηρού, αναφέρουνπηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης. Συγκεκριμένα,η διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλούείχε ενημερώσει εγγράφως από τις 24Δεκεμβρίου όλες τις εμπλεκόμενες αρχέςγια την άδεια του Ξηρού με προορισμότην Καλλικράτεια και επιστροφή την 9ηΙανουαρίου.

Οιάδειες

στους φυλακισμένους χορηγούνταιμε κυρίαρχο ρόλο των δικαστικών λειτουργώνσημείωσαν απόψε κύκλοι του υπουργείουΔημόσιας Τάξης.

Παράλληλα,άφησαν αιχμές κατά της Δικαιοσύνης,λέγοντας ότι «αντί κάποιοι να παραβλέπουντην υφιστάμενη νομοθεσία για να αποσείσουντις ευθύνες τους, θα ήταν καλύτερο ναείναι πιο προσεκτικοί κατά την εφαρμογήτης».

Εντω μεταξύ, σε διαθεσιμότητα τέθηκαν μεαπόφαση του Υπ Δικαιοσύνης, 2 αρχιφύλακες, 3 υπαρχιφύλακες και 5 σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Κορυδαλλού. οι οποίοιφέρονται να επέτρεψαν στον καταδικασμένοΧριστόδουλο Ξηρό να μετακινηθεί στηνπτέρυγα όπου κρατούνται μέλη τηςοργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων τηςΦωτιάς» το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα