«Κοινωνικό συμβόλαιο με το λαό»

Αποφασισμένος να αλλάξει τον τρόπο διακυβέρνησης εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, κατά την παρουσίαση του σχεδίου της ΝΔ για τους θεσμούς, την κοινωνία και την ασφάλεια, στο Ζάππειο. «Εννοούμε να αλλάξουμε τα πάντα. Και το μοντέλο της οικονομίας, που χρεοκόπησε, και το σύστημα της διακυβέρνησης, που απέτυχε» τόνισε χαρακτηριστικά. Ο κ. Σαμαράς έκανε λόγο για κοινωνικό συμβόλαιο με το λαό, προσθέτοντας ότι οι πολίτες δικαιούνται
να ξέρουν τι περιμένουν από την κυβέρνησή του. «Η αλλαγή αυτή δεν πρόκεται να αρχίσει στις 7 Μαΐου, έχει ήδη αρχίσει καθώς ήδη καταρρίψαμε εμμονές, σπάσαμε την ιδεολογική τρομοκρατία της Αριστεράς» τόνισε.

Ο κ. Σαμαράς έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα της λαθρομετανάστευσης για το οποίο -όπως είπε- είχαν απαγορέψει ακόμα και τη λέξη και όποιος μιλούσε για το πρόβλημα των λαθρομεταναστών, τον στιγμάτιζαν ως ακραίο.

Αναφερόμενος στα όσα έγιναν με την υπόθεση Υπατία  και το νόμο Ραγκούση , δεσμεύτηκε για κατάργησή του καθώς και για κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου και στην πράξη.
Keywords
Τυχαία Θέματα