Μαίνεται η αντιπαράθεση για την αξιολόγηση

Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου θα στείλει ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, τις περιπτώσεις των δήμων που δεν επέτρεψαν τον επανέλεγχο των συμβάσεων, όπως ο ίδιος προανήγγειλε. Μιλώντας στο Mega, είπε πως οι έλεγχοι επικεντρώνονται σε δέκα δήμους που είχαν το μεγαλύτερο αριθμό μετατροπών συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου, και πως στους μισούς από αυτούς δεν επετράπη η είσοδος στους ελεγκτές.

Αφήνοντας αιχμές για την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, και 19 δημάρχους που έχουν δηλώσει ότι δεν θα προχωρήσουν

στον επανέλεγχο, είπε χαρακτηριστικά ότι είναι σαφές πως μπορεί να εκλεγείς σε θέση ευθύνης και να παραμένεις ανεύθυνος,

Χθες, εξάλλου, στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής αποφασίστηκε να μπλοκαριστούν ο επανέλεγχος των συμβάσεων αλλά και η αξιολόγηση των υπαλλήλων, σε μια συνεδρίαση που συνοδεύτηκε με ένταση και αποχωρήσεις.

«Οι αλλαγές θα γίνουν, ο νόμος θα ισχύσει», διαμήνυσε μέσω του Αθήνα 9.84 και η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, μιλώντας στους Νεκτάριο Νώτη και Γιάννη Παπαγεωργίου.

«Η παρέα των προσώπων της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ με ανθρώπους του παλιού συστήματος του ΠΑΣΟΚ έχει αλλοιώσει τα αριστερά τους αντανακλαστικά» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο Σταύρος Θεοδωράκης. «Η κυρία Δούρου και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να πρωταγωνιστούν στον έλεγχο των πλαστών πιστοποιητικών» σημείωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα