Κερδίστε 4 διανυκτερεύσεις για 4 - 5 άτομα, στην μαγευτική περιοχή της Νικιάνας, στην Λευκάδα

Ηεκπομπή «Τα Λόγια της Πόλης» και η βίλα«Αρίων» προσφέρει σε έναν τυχερό ακροατή4 διανυκτερεύσεις για 4 - 5 άτομα, στηνμαγευτική περιοχή της Νικιάνας, στηνΛευκάδα, συνολικής αξίας 760 ευρώ. Πάρτεμέρος στον διαγωνισμό καθημερινά στηνεκπομπή «Τα Λόγια της Πόλης», 6 με 8 τοαπόγευμα. Στέλνοντας μήνυμα στο: 54002γράφοντας: 984, κενό, Αρίων και τοονοματεπώνυμο σας. (χρέωση 0,25 ευρώ +ΦΠΑ). Ή τηλεφωνήστε μας στο 210 3411610. Ήκάντε «like» στο FaceBook στην αντίστοιχηδημοσίευση.


Ηκλήρωση

θα γίνει την Παρασκευή 31 Μαίου,λίγο πριν το τέλος της εκπομπής.

Σημείωση:Το δώρο ισχύει για την περίοδο 15 Ιουνίουμε 15 Ιουλίου.

Επίσηςόλοι οι ακροατές του Αθήνα 98.4 έχουνέκπτωση 10%.

Γιαπερισσότερες πληροφορίες καλέστε στο:6959555844


Περισσότερεςπληροφορίες:

Ηβίλα Αρίων (πέτρινη βίλα) είναι κτισμένησε στυλ πυργίσκου. Αποτελείται από δύοορόφους στους οποίους υπάρχουν τα δύουπνοδωμάτια με τα μπάνια τους. Στονπρώτο όροφο βρίσκεται το κυρίωςυπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, δικό τουμπάνιο και μπαλκόνι με θέα τη θάλασσακαι στο δεύτερο όροφο το άλλο υπνοδωμάτιο,το οποίο είναι σε στυλ «σοφίτας» μεεμφανή ξύλα στην οροφή, παράθυρο φεγγίτημε θέα στη θάλασσα και δικό του μπάνιο.Στο ισόγειο βρίσκεται ένας χώροςκαθιστικού με τραπέζι φαγητού «ανοιχτή»,πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα wcπου περιέχει μεγάλο πλυντήριο ρούχων.Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη μεότι χρειάζεται ένα σύγχρονο σπίτιδιακοπών, όπως για παράδειγμα μεγάλοφούρνο και μάτια με κεραμικές εστίες,ψυγείο και κατάψυξη, φούρνο μικροκυμάτων,πλυντήριο πιάτων, τοστιέρα, στίφτης,βραστήρας, καφετιέρα φίλτρου, μαγειρικάσκεύη και μαχαιροπήρουνα. Η μπαλκονόπορτατου καθιστικού έχει έξοδο στο μπαλκόνιπου βρίσκεται ακριβώς μπροστά και φυσικάτην ιδιωτική πισίνα της βίλας.

Σεόλο το συγκρότημα υπάρχει κλιματισμόςσε κάθε δωμάτιο καθώς επίσης και ασύρματησύνδεση στο ίντερνετ, επίπεδες τηλεοράσειςσε σαλόνι, υπνοδωμάτια και playroom, DVD,CD-player, ραδιόφωνο και Mp3-player.

Υπνοδωμάτια

Κυρίωςυπνοδωμάτιο

Κρεβάτια:1 Μεγάλο διπλό κρεβάτι. Σημειώσεις:Ιδιωτικό μπάνιο και μπαλκόνι με θέα στηθάλασσα.

Υπνοδωμάτιοδίκλινο

Κρεβάτια:2 Μονά. Σημειώσεις: Ιδιωτικό μπάνιο.

Μπάνια

Μπάνιοκυρίως υπνοδωματίου:

Τουαλέτα,μπανιέρα, έπιπλο νιπτίρα με καθρέφτη,πετσετοκρεμάστρα.

Μπάνιοδίκλινου υπνοδωματίου:

Τουαλέτα,μπανιέρα, έπιπλο νιπτίρα με καθρέφτη,πετσετοκρεμάστρα.

WCισογείου:

Τουαλέτα,ντουσιέρα, έπιπλο νιπτίρα με καθρέφτη,μεγάλο πλυντήριο ρούχων.

Εστίαση

Ηβίλα Αρίων έχει το δικό της τραπέζιφαγητού στο ισόγειο, το οποίο μπορείεύκολα να μετακινηθεί και έξω στομπαλκόνι. Επίσης, μεγάλο τραπέζι μεκαρέκλες κήπου υπάρχει και στο χώροδίπλα στην πισίνα για πρωινό ή μεσημεριανόμε απέραντη θέα ή ρομαντικά δείπνα τιςγλυκιές καλοκαιρινές νύκτες της Λευκάδας!

Keywords
Τυχαία Θέματα