Κέρδισε η βία στο ντέρμπι του Ισραήλ -vd-

Το μεγάλο ντέρμπι του Ισραήλ ανάμεσα στην Χάποελ Τελ Αβίβ με την συμπολίτισσα της Μακάμπι δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, λόγω επεισοδίων.

Σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς της Χάποελ και παίκτες της Μακάμπι σημάδεψαν το ντέρμπι των δυο ομάδων, μετατρέποντας τον αγωνιστικό χώρο του "Μπλούμφιλντ" σε.. ρινγκ. Το ιστορικό της διακοπής είχε ως εξής: Η γηπεδούχος Χάποελ προηγήθηκε στο 17' με γκολ του Οχαγιάν, αλλά η Μακάμπι ισοφάρισε στο 22' με πέναλτι του Εράν Ζάχαβι, πρώην παίκτης της Χάποελ και μισητός πλέον από τους

οπαδούς της για την...προδοσία και την αλλαγή στρατοπέδου. Ένας οπαδός προσπάθησε να επιτεθεί στον Ζάχαβι, με τον παίκτη να μην κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια και να ανταποδίδει προκειμένου να προστατέψει τον εαυτό του. Οι σεκιούριτι του γηπέδου έπιασαν τον χούλιγκαν, αλλά όταν ο παίκτης αποβλήθηκε από τον διαιτητή η κατάσταση ξέφυγε. Οι παίκτες της Μακάμπι διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς τον διαιτητή, ενώ μέσα σε λίγα λεπτά οπαδοί της Χάποελ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν σε παίκτες και διαιτητές, με το παιχνίδι να διακόπτεται οριστικά στο 44'.

Keywords
Τυχαία Θέματα