Κατέρριψε το αήττητο ρεκόρ

Ο Αθηναϊκός συνεχίζει να γράφει ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ. Επιβλήθηκε στο κλειστό της Εργάνης της ΦΕΑ με 83-71 και κατέρριψε το αήττητο ρεκόρ του μεγάλου Άρη των Νίκου Γκάλη και Παναγιώτη Γιαννάκη, φτάνοντας τις 81 συνεχόμενες νίκες εντός ελληνικών συνόρων.Το κλειστό της Εργάνης ήταν κατάμεστο, ενώ ιδιαίτερο χρώμα έδωσαν τα 120 και πλέον κορίτσια των ακαδημιών που παραβρέθηκαν με την αθλητική περιβολή της ομάδας.

Στην εξέδρα των επισήμων το παρών έδωσε ένας παίκτης που έχει «φάει» τους τίτλος με το κουτάλι. Ο

λόγος για τον Αμερικανό φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Μάικ Μπατίστ, ο οποίος παρακολούθησε το ματς συνοδευόμενος από την σύζυγό του Σάρα , ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης δεν αρνήθηκε να υπογράψει δεκάδες αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί με τους μικρούς, αλλά και μεγάλους του θαυμαστές!

Η αρχηγός του Αθηναϊκού, Τούλα Καλέντζου, μοίρασε μέσω του επίσημου site της ομάδας συγχαρητήρια σε όλους όσοι έχουν μερίδιο στο μεγάλο ρεκόρ των 81 σερί νικών εντός ελληνικών συνόρων που επιτεύχθηκε στην αναμέτρηση με την ΦΕΑ.

«Επιτέλους το ρεκόρ έγινε! Ο πρώτος στόχος είναι πλέον πραγματικότητα. Ο Αθηναϊκός έχει το δικό ρεκόρ και του ανήκει εξ ολοκλήρου. Για την ακρίβεια ανήκει σε πάρα πολλούς ανθρώπους... Σε όλες τις αθλήτριες, όλους τους προπονητές, όλους τους φυσιοθεραπευτές, όλους τους γιατρούς και όλους όσοι πέρασαν και εργάστηκαν σε αυτή την ομάδα κυρίως τα τρία τελευταία χρόνια. Σε όλους ανήκει ένα σημαντικό μερίδιο επιτυχίας, ενώ το βασικό κομμάτι ανήκει στον Νίκο Χαρδαλιά, που ήταν και ο εμπνευστής αυτής της επιτυχίας. Δεν ξέρω πότε μπήκε αυτό το ρεκόρ στο μυαλό του. Είναι κάτι που δεν μας το αποκάλυψε ποτέ. Εμείς μάθαμε στο τέλος της περασμένης σεζόν ότι είμαστε κοντά στην κατάρριψή του. Οσον αφορά στην συνέχεια, εύχομαι να μεγαλώσει κι άλλο το ρεκόρ. Να δούμε που θα σταματήσει, αν θα σταματήσει».


Από την πλευρά του, ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Ζευγώλης, τόνισε: «Η ομάδα πήρε αυτό της άξιζε βάσει της συνολικής προσπάθειας που έχει καταβληθεί τα τελευταία 3.5 χρόνια. Έγραψε ιστορία και αυτό δεν αλλάζει. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην διοίκηση του Αθηναϊκού και ειδικά στον Δήμαρχο, τον κ.Νίκο Χαρδαλιά, σε όλους τους προπονητές και τις παίκτριες που έδωσαν το παρών σε κάποια από αυτά τα 81 παιχνίδια. Αυτό το ρεκόρ δεν είναι δείγμα ότι οι άλλες ομάδες δεν ήταν καλές. Απλά δείχνει ότι για να φτάσει μια ομάδα εδώ που έφτασε ο Αθηναϊκός θα πρέπει να είναι οργανωμένη σε όλα επίπεδα. Και ο Αθηναϊκός είναι και με το παραπάνω όσο καιρό βρίσκεται υπό την διοίκηση του κ.Χαρδαλιά, ο οποίος έχει επενδύσει, έχει φέρει ότι καλύτερο υπήρχε και έφτασε την ομάδα και στην μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του Eurocup. Αυτή η ομάδα έχει μέλλον για αυτό και όλοι όσοι ασχολούνται με αυτή θα πρέπει να την προσέξουν σαν τα μάτια τους, ώστε να έχει συνέχεια και να παραμείνει στο ίδιο υψηλό επίπεδο».

Το ρεκόρ αήττητων νικών εντός των ελληνικών συνόρων καταρρίφθηκε στην αναμέτρηση με την ΦΕΑ, αλλά ο επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής τ

Keywords
Τυχαία Θέματα