Βαριά ήττα για ΠΑΟ σε φιλικό

Ο Παναθηναϊκός που αγωνίστηκε με 10 παίκτες από το 62' δέχθηκε τέσσερα γκολ μέσα σε 12 λεπτά και έχασε με 4-0 από την Λέχια Γκντάνσκ.

Βαριά ήττα με 4-0 από την Λέχια Γκντάνσκ γνώρισε σε φιλικό παιχνίδι στην Πολωνία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ο Παναθηναϊκός, με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει πολλά παράπονα από την εικόνα που παρουσίασε

η ομάδα του στην επανάληψη. Μπορεί οι πράσινοι να αγωνίστηκαν με 10 παίκτες από το 62ο λεπτό, λόγω αποβολής του Καρέλη όμως τα τέσσερα γκολ που δέχθηκαν μέσα σε 12 λεπτά είναι κάτι που ανησυχεί τον Έλληνα τεχνικό.


Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο πρώτο ημίχρονο υπήρξε 20λεπτη διακοπή λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που δημιούργησαν τα καπνογόνα που άναψαν οι φίλοι των γηπεδούχων, οι οποίοι αστόχησαν και σε εκτέλεση πέναλτι στο φινάλε του ημιχρόνου.


Τα γκολ: 67' Παβλόφσκι, 73' Γιανίτσκι, 77' Βράνιες, 79' Μακουσέφσκι

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης (64' Ταμπάκης), Σπυρόπουλος (46' Τριανταφυλλόπουλος), Νάνο, Κουτρουμπής (65' Μπούρμπος), Μέντες (78' Ρισβάνης), Δώνης (46' Λαγός), Ζέκα, Ατζαγκούν (64' Χουχούμης), Πέτριτς (64' Ντίνας), Μπεργκ (78' Μαλντίν), Κλωναρίδης (46' Καρέλης).

Λέχια Γκντάνσκ: Τρέλα, Πιετρόφσκι, Γκανίτσκι, Βαλέντε, Λέκοβιττς, Μακουσέφσκι, Πόριτσουκ, Βράνιες, Παβλόφσκι (81' Αλέξιτς), Ντιζέφσκι, Σαντάεφ (70' Μπούκσα).

Keywords
Τυχαία Θέματα