Καταγγελίες Μαρινάκη για τον ξυλοδαρμό Ζωγράφου

Σε καταγγελία με ονόματα προχώρησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης στο ΔΣ της Super League μετά τον ξυλοδαρμό του Χριστόφορου Ζωγράφου κι έθεσε εαυτό στη διάθεση των αρχών.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης

κατά τη διάρκεια του ΔΣ της Λίγκας μίλησε με στοιχεία κι ονόματα, χαρακτηρίζοντας «κτηνωδίες» τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Είναι καιρός να δούμε ποιοι είναι οι νοικοκύρηδες και ποιοι οι τυχοδιώκτες στο ελληνικό ποδόσφαιρο» δήλωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κατά την έξοδό του από το ΔΣ.


Παράλληλα, με τις δηλώσεις του φωτογράφισε τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, λέγοντας: «Είναι πράγματα που συνέβησαν πέρυσι στηΓ' Εθνική και φέτος στη Football League και πρέπει να μας προβληματίσουν».

Παράλληλα ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρότεινε έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της Λίγκας, με αφορμή τον ξυλοδαρμό Ζωγράφου, με τη συμμετοχή όλων των ομάδων, ενώ προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου όπου θα αναφερθεί τόσο στην παρουσία του στον Ολυμπιακό και όχι μόνο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξερχόμενος του ΔΣ της Super League δήλωσε:

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει να αντιμετωπίσει μια δολοφονική ενέργεια σε ένα πρόσωπο της ΕΠΟ στον κ. Ζωγράφο, μέλος της ΚΕΔ.

Είχα υποχρέωση να έρθω με μεγάλη λύπη στο ΔΣ και να καταγγείλω με ονόματα κι επίθετα, που με έχουν ενημερώσει οι συνεργάτες μου για το τι έχει συμβεί τις τελευταίες ημέρες.

Η κατάσταση του κ. Ζωγράφου σήμερα πλήττει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είμαι στη διάθεση των αρχών να με καλέσουν. να πάρουν τα πρακτικά από το ΔΣ και να πράξουν ανάλογα.

Γιατί όσα έχουν συμβεί όχι μόνο τώρα, αλλά στη Γ΄ κατηγορία την προηγούμενη σεζόν στη Football League τη φετινή σεζόν, είναι πράγματα που πρέπει να μας προβληματίσουν.

Κάποτε στο πλαίσιο έρευνας για ένα περιστατικό οι αρχές χρειάστηκε να ανοίξουν το δικό μου τηλέφωνο, καθώς και του αντιπροέδρου, κ. Θεοδωρίδη και μας άκουγαν καθημερινά.

Τότε είχε γίνει μια έρευνα σε όλο της το μεγαλείο. Αλλά με τον ίδιο ζήλο οι αρχές θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις κτηνωδίες που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να δούμε ποιοι είναι οι νοικοκύρηδες και ποιοι οι τυχοδιώκτες.

Αυτό δεν μπορεί να συνεχίσει να συμβαίνει, δεν το επιτρέπω και δεν το επιτρέπουν οι υγιείς φίλαθλοι. Όλα αυτά είναι σοβαρά και προτιμώ να τα λέω στις αρχές και όχι μπροστά στις κάμερες και στα μικρόφωνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα