Καταγγελία της Μπάγερν στην ΟΥΕΦΑ

Οι παράγοντες της Μπάγερν ανακοίνωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα τους τους λόγους που τους ώθησαν να προβούν σε επίσημη διαμαρτυρία στην ΟΥΕΦΑ για την αστυνομική βία στο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό.

Με δελτίο Τύπου στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, η Μπάγερν ανακοίνωσε ότι προέβη σε επίσημη καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ,

σχετικά με την αστυνομική βία πριν από την έναρξη του παιχνιδιού της πρεμιέρας του Champions League απέναντι στον Ολυμπιακό. Πιο αναλυτικά:


Η Μπάγερν Μονάχου έλαβε τις τελευταίες ημέρες αρκετές πληροφορίες και αξιολόγησε τα έκτροπα που έλαβαν χώρα πριν από το παιχνίδι του Champions League της 16ης Σεπτεμβρίου απέναντι στον Ολυμπιακό και τώρα σχολιάζει τα εξής:

Μία αλυσιδωτή αντίδραση έλαβε χώρα πριν από το παιχνίδι ανάμεσα στην ελληνική αστυνομία και τους οπαδούς της Μπάγερν.

Οπαδοί της ομάδας μας απάντησαν στις προκλήσεις ενός μέρους των οπαδών του Ολυμπιακού, κάνοντας επίσης προκλητικές χειρονομίες

Τότε η αστυνομία εισήλθε στο μπλοκ των οπαδών της Μπάγερν και πήγε εκεί με μεγάλη επιθετικότητα και πεισματική διάθεση κατά των οπαδών μας.

Κάποιοι οπαδοί της Μπάγερν τραυματίστηκαν και έπρεπε να δεχθούν τις πρώτες βοήθειες.

Η Μπάγερν έχει καταθέσει διαμαρτυρία στην ΟΥΕΦΑ κατά αυτής της δυσανάλογης δράσης της ελληνικής αστυνομίας.

Η Μπάγερν θέλει επίσης να σημειωθεί σε αυτό το σημείο και να δηλώσει ρητά ότι η συνεργασία στον τομέα της ασφάλεια ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπάγερν ήταν πολύ στενή και εμπιστευτική.

Η Μπάγερν ζητά μία μη βίαιη και σεβάσμια μεταχείριση όλων των συμμετεχόντων και των θεατών σε όλα της τα παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα