«Καταιγίδα» στον Πειραιά

Ο ΟΦΗ σκόραρε στο 11ο δευτερόλεπτο στο "Γ. Καραϊσκάκης", όμως με τον Κάμπελ να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να μοιράζει 4 γκολ, ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 5-1. Απέκρουσε πέναλτι ο Δασκαλάκης στο 1-1, που δεν έπρεπε να δώσει ο διαιτητής. Αποθεώθηκε ο Γκαλέτι.

Ένα γρήγορο γκολ

(11ο δευτερόλεπτο) του ΟΦΗ στο "Γ. Καραϊσκάκης" λίγο έλειψε να βάλει φωτιά στο αποψινό ματς, όμως με τον Τζόελ Κάμπελ σε τρελά κέφια οι Πειραιώτες πήραν τελικά το τρίποντο, όχι τόσο εύκολα όσο μαρτυρά το τελικό σκορ.

Ο Κοσταρικανός άσος του Ολυμπιακού ήταν από άλλο πλανήτη, αφού έτρεξε, μάρκαρε, προσπάθησε, ήταν παντού και έβγαλε τέσσερις εξαιρετικές ασίστ (2 στον Μήτρογλου και από μια σε Μανιάτη και Γιαταμπαρέ).


Ο Ολυμπιακός λοιπόν έφτασε τους 25 βαθμούς σε 9 αγώνες, ενώ ο ΟΦΗ παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας με 6 βαθμούς και αγνοεί τη νίκη.

Τέλος, να πούμε πως ο Κώστας Μήτρογλου έφτασε ούτε λίγο, ούτε πολύ τα 12 γκολ σε 9 ματς πρωταθλήματος και είναι πρώτος σκόρερ της Superleague.

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Γεώργιος Λιαχούδης (Μακεδονίας)

Α' Βοηθός: Κυριάκος Μερκενίδης (Μακεδονίας)

Β' Βοηθός: Ιωάννης Σίπκας (Πέλλας)

4ος Διαιτητής: Γεώργιος Κύζας (Δράμας)

Παρατηρητής: Ηλίας Μαζαράκος (Άρτας)

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Α. Παπαδόπουλος, Σιόβας, Χολέμπας, Εντινγκά, Σάμαρης (79' Μανιάτης), Βάις (46' Γιαταμπαρέ), Κάμπελ, Σαβιόλα, Μήτρογλου (65' Ολαϊτάν).

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Τριποτσέρης, Ζορό, Μιλιάζες, Μακρής, Κάλαϊτζιτς (62' Όγιος), Ζε Εντουάρντο, Λαμπρόπουλος (62' Κουτσιανικούλης), Φραγκουλάκης, Παπάζογλου (74' Γκαλέτι).

Γκολ: 4', 52' Μήτρογλου, 57' Χολέμπας, 85' Μανιάτης / 1' Λαμπρόπουλος

Κίτρινες: 32' Μιλιάζες, 44' Ζορό, 55' Μπούρμπος

Κόκκινες: 75' Μπούρμπος

Keywords
Τυχαία Θέματα