Κάποιος Σε Χρειάζεται

Εθελοντές για να συνεχίσουν το έργο τους, που δεν είναι άλλο από το να βοηθούν όποιον συνάνθρωπό μας το χρειάζεται αναζητούν Οργανώσεις, που δρουν στην παραγωγή κοινωνικών αγαθών στην Ελλάδα της κρίσης.

Όσοι θέλουν να δράσουν για το κοινωνικό σύνολο αποκτώντας εμπειρίες, αναπτύσσοντας ενδιαφέροντα και κοινωνικότητα και γνωρίζοντας έναν παράλληλο δημιουργικό κόσμο, μπορούν να διαλέξουν σήμερα μια εθελοντική εργασία στο www.voluntaryaction.gr, σφραγίζοντας με αγάπη και μεράκι μια άλλη ανθρώπινη Ελλάδα.

Το

voluntaryaction.gr, ιστοχώρος ζήτησης εθελοντικής εργασίας και υπηρεσιών, από τον Μάρτιο 2013 εξασφαλίζει δημοσίευση και πρόσβαση αγγελιών χωρίς χρέωση και επιτρέπει σε δυνητικούς εθελοντές και μη κυβερνητικές - μη κερδοσκοπικές οργανώσεις να επικοινωνήσουν άμεσα και ελεύθερα. Η υπηρεσία παρέχεται από το skywalker.gr και σαν πλατφόρμα συνάντησης αναγκών υπό το πρίσμα των εναλλακτικών μορφών απασχόλησης.

Όλες οι καταχωρίσεις στις σελίδες voluntaryaction.gr γίνονται με ανθρώπινη παρέμβαση επιβεβαίωσης, ταξινόμησης, ελέγχου και διορθώσεων σε τριάντα τέσσερις δυναμικές κατηγορίες. Τόσο η καταχώριση όσο και η πρόσβαση στο περιεχόμενό του παρέχονται χωρίς χρέωση, ενώ δίνεται παράλληλα η δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσης των ενδιαφερομένων με εφαρμογή rss.

Το skywalker.gr αναπτύχθηκε ως εξέλιξη προσωπικών αναζητήσεων εργασίας και βγήκε στον αέρα το Μάιο του 1999, ξεκινώντας την εποχή των ελληνικών ιστοσελίδων αναζήτησης εργασίας και προσωπικού. Εξακολουθεί να διατηρεί ελληνική ταυτότητα και προσέγγιση, διαμορφώνοντας τις τάσεις στις υγιείς περιοχές της ελληνικής αγοράς και φιλοξενώντας το μεγαλύτερο ποσοστό κανονικών θέσεων εξαρτημένης εργασίας.

Λεωφ.Δημοκρατίας 46, 163 45 Ηλιούπολη
Τ: 2109730280 F: 2109709464
e-mail: [email protected] [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα