Καλός ο ΠΑΟ (2-1)

Πάνω στην ώρα ξυπνά ο Παναθηναϊκός. Στην πρόβα τζενεράλε πριν από την Σταντάρ, οι «πράσινοι» έφτιαξαν φάσεις και γύρισαν το ματς απέναντι στον Ατρόμητο, 2-1, στη Λεωφόρο. Έχασε πέναλτι ο Μπεργκ... Έτοιμος για τα ματς με την Σταντάρ Λιέγης έδειξε ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο φιλικό με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο, κατάφερε να ανατρέψει το σκορ (2-1), στην καλύτερή

της εμφάνιση στα φιλικά προετοιμασίας.


Ο Μπρίτο με κεφαλιά στο 19' άνοιξε το σκορ για τους Περιστεριώτες. Ο Πέτριτς απάντησε στο 34', τελειώνοντας εύκολα μια όμορφη αντεπίθεση και ο Κλωναρίδης με εξαιρετικό πλασέ στο 77ο λεπτό σφράγισε τη νίκη για τους «πράσινους».

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Ζέκα, που έδωσε τις ασίστ και στα δύο τέρματα της ομάδας του, που έφτιαξε φάσεις και είχε στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα πολύ καλό πρόσωπο. Έχασε πέναλτι ο Μπεργκ στο 89'.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης (86' Στιλ), Τριανταφυλλόπουλος (75' Σπυρόπουλος), Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ (69' Κλωναρίδης), Νάνο (80' Χουχούμης), Μέντες, Ζέκα, Ατζαγκούν (60' Ντίνας), Πράνιτς (56' Λαγός), Πέτριτς (60' Καρέλης), Μπεργκ

Στον πάγκο: Δώνης, Ρισβάνης, Μπούρμπος

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο (65' Μπάρκας), Ταυλαρίδης, Φυτανίδης (84' Παπασπύρος), Μπρίτο (46' Κιβρακίδης), Γεωργίου (46' Φάμπιο), Νάστος (46' Μπάλλας), Γιαννούλης (65' Κούρος), Καραμάνος (46' Ναπολεόνι), Δημούτσος (46' Τάτος), Λαζαρίδης, Γκαρσία (65' Νεγκουέμ)

Στον πάγκο: Λημνιός, Θεολόγου

Keywords
Τυχαία Θέματα